發新話題

下左TEAMVIEWER有咩用?

[Close]

下左TEAMVIEWER有咩用?

如題  都係開唔五VLAN  

引用:
原帖由 ☆凍檸樂™ 於 2010-6-2 21:22 發表
如題  都係開唔五VLAN  
TeamViewer 是一款可以穿透防火牆以及代理伺服器的桌面分享及遠端搖控的免費軟體。
在軟體安裝完畢之後,會自動產生一組識別 ID 以及密碼,這組識別 ID 的效用就如同是 IP 位址,且被控端在軟體的主畫面就可以很清楚看到這組識別 ID。當我們需要別人由遠端操控電腦並解決電腦問題時,只要將識別 ID 和密碼讓操控者知道,操控者即可在遠端操控我們的電腦。
--以上為轉貼--
咁你比alan_wong8控你部電腦,幫你開vlan.

vlan id:Fung_de
gxc  id:F.vgN

唔太明  我只明佢就會控你電腦 幫你開vlan

引用:
原帖由 ☆凍檸樂™ 於 2010-6-2 21:31 發表
唔太明  我只明佢就會控你電腦 幫你開vlan
睇多次 #2回覆 我編輯左
vlan id:Fung_de
gxc  id:F.vgN

俾個下點我
唔知係冰下

置頂已經有
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=138993&extra=page%3D1

預約!!!!!!alan_wong8  快D  最好
我時間7:00-8:00  最好呢個星期六

唔係我要考試  有排都開唔到

回復 7# 的帖子

只係一直係到等你...
PM ID 同PW比我吧.

PM ID  係????         ????????????????????????/
比MSN

如果你依家得閒, 就依家整吧.http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
冇MSN

OK
字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數 字數妝

請短消息ID 及PW比我.

得咪/
??
?????????????

...........................
你連TEAMVIEWER 既ID 同PW, 都未SEND比我...我點整?

解決了

發新話題