17 12
發新話題

喪屍3 有英雄抽 雷比亞 50%CSO 英雄槍

[Close]

喪屍3 有英雄抽 雷比亞 50%CSO 英雄槍

大家好
依家我个SER正式收ADMIN
ADMIN資格:
長玩1.6 入團 小用HOOK 識改插件 模組
名額5个
已有2人做ADMIN:[HL] lska021 [HL] HuNg
入團可做vip
入團方法:係你個名前面加[HL] 之後同我講
想做admin msn:[email protected] (我名Alex Mercer)

想入團:[email protected]
如有問題 找我 如有AMXX問題 找我

你不如出埋災厄之章!成日CSO!CSO!
E 道係CS1.6呀!咪比玩cso d 人睇5起 la!
感中2 cso!
不過..............出埋災厄之章好5好?

出埋cs1.6-heatproject
出埋cs1.6-bbc2
出埋cs1.6-L4d2

出埋cs1.6-你收下嗲呀!!!!!

我講事實!
你係cs1.6到開cso ser! d 人點諗你?!
比cso d 人笑死la~

咁一d点9 敗家仔繼續用佢地d錢買gash啦吓 我照常开ser

你理得人!感又點?你繼續開ser lo!大家5好玩!

引用:
原帖由 online425 於 2010-6-2 19:01 發表
我係要玩呀!
唔倨???咁你米唔好玩囉!

引用:
原帖由 online425 於 2010-6-2 19:01 發表
你冇權叫人唔好玩囉~
人地玩唔玩關你事咩?
你唔鐘意咪唔好回POST囉~
望完咪走囉
係到嘈閉咁
人地都係唔想比CSO呃錢同埋D小學雞先開
你就講到自己好有道理咁
你收......聲啦
番你既屋企玩CSO
出埋cs1.6-online425收爹都仲得~

希望各位vlan cs玩家杯葛此ser

個ser都唔錯呀~開個_描入去玩英雄槍 =] 一槍一件

引用:
原帖由 waihong1994 於 2010-6-2 22:40 發表
個ser都唔錯呀~開個_描入去玩英雄槍 =] 一槍一件
sam lo  -- ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,

回復 11# 的帖子

個ser都唔錯呀~開個加_入去打喪屍 =] 2秒一件

引用:
原帖由 KoNDoMxKinG 於 2010-6-2 22:41 發表

sam lo  -- ?,,,,,,,,,,,,,,,,,,
vLan其中一個場既場主

我支持online425觀點  =  =

17 12
發新話題