24 12
發新話題

學習態度問題

[Close]

學習態度問題

我自問自己以前讀書學習態度係十分差                  10分=最高   0分=最

我只能夠給自己4分

以前我讀書既時候經常上堂訓教.嘴炮老師.同人上堂吹水等等

但係做咁多唔好既野都比自己4分?!

因為這4分只係比自己上某一些喜歡的堂表現(例如:  P.E  電腦  歷史)

這些堂都是我最喜歡.所以我會比較認真

不知道大家既學習態度又如何...又可以給自己幾多分呢?!

以上只是個人意見...文法有錯勿插   本人讀書少._.

p.s:這個帖既用處可以令大家檢討下自己的學習態度

我比自己10分 因為我十項全能

再見啦你=.=

我比自己6分,因為上英文課訓啦,又成日玩老師同串老師,所以得六分

拿...姐係咁=.=我比自己0分..第一我上咩堂都係係到訓....成日同老師嘈..校長都試過
[Misus]Wai..<<

引用:
原帖由 [Misus]Wai 於 2010-5-23 22:07 發表
拿...姐係咁=.=我比自己0分..第一我上咩堂都係係到訓....成日同老師嘈..校長都試過
咁樣你真係dd sm- - 沒有一堂可以認真過

我有認真 吾支力果陣咪聽書lo
My Strength Comes From TeammateS .. *

回復 7# 的帖子

小t講既野令到我已慌._.怎玩丫

吾知點講好
數學
中文
吾學都識
上堂沒聽
全班數一數二
佢話我上堂態度吾好

引用:
原帖由 我要殺人 於 2010-7-27 08:00 發表
吾知點講好
數學
中文
吾學都識
上堂沒聽
全班數一數二
佢話我上堂態度吾好
咁你一定好唔鐘意數學同中文-3-
尊嚴★

我會比我7分
│ 霸氣│
-___________-

引用:
原帖由 §Cr_am│真 於 2010-7-27 13:18 發表
我會比我7分
最好加上原因吧-3-
尊嚴★

引用:
原帖由 階磚三 於 2010-7-27 10:22 發表

咁你一定好唔鐘意數學同中文-3-
甘又吾系
我最LIKE呢2科
堂堂學d太簡單
咪掀去後面未教
看完未教
教時自然覺得簡單
又吾聽去看其他

我6分
因為我上堂攰先訓教
+上唔會駁咀
英文功課hea做

我比7分~_~
機本上我全部堂都上 吾會咀豹老c 吾會自己去訓教 多數都係老c講d野悶到我坐係到訓著左- -
功課要睇邊個教 同埋有冇心情 如果真係狂住要教有用既都會好快做晒

24 12
發新話題