23 12
發新話題

樣衰的人真係咁黑人憎咩

[Close]

樣衰的人真係咁黑人憎咩

我班有個"令"仔.佢1米4幾左右,COOL牙的.個樣真係無得頂....佢係班成日俾人打,成日報串完又俾人打...啊SIR 問班D人點解咁憎佢,D人都話佢好樣衰 佢日日都會唔見輸.無飯食...之前D老師都幫下佢到E+ D老師都話物佢,話唔抵幫..見佢咁慘,我都無去恰佢.

我諗緊點解我地班D人咁憎樣衰的人.我間係男校(BAND 3)樣衰真係要俾人恰成咁緊要咩.但條友俾人打有時重係度笑.都唔知係咪俾人虐待變到智障.

-_-
樣衰既人吾慘
最多沒朋友
之前D老師都幫下佢到E+ D老師都話物佢,話唔抵幫
點解?

引用:
原帖由 細謙...] 於 2010-5-19 12:59 發表
-_-
樣衰既人吾慘
最多沒朋友
之前D老師都幫下佢到E+ D老師都話物佢,話唔抵幫
點解?
因為D同學屈佢煩人先.D老師又突燈話佢唔抵幫.

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-5-19 16:50 發表

因為D同學屈佢煩人先.D老師又突燈話佢唔抵幫.
甘你果班d人都幾衰
我果班都有一個同你果個差吾多
不過有d地方沒甘炎重
不過我果個佢係自己煩人先
其實講真個樣天生
樣衰就黑人憎 要被人打
甘通街都要比人打鳥

請問你讀邊間男校?

佢有沒串人動做埋DXX動作先? E樣最重要

比人打仲要笑- -真係dd sm

喂....樣衰唔係罪..無朋友先死///

我覺得系囉

如果樣衰既人

你望住佢個樣都炆啦

引用:
原帖由 細謙...] 於 2010-5-19 18:42 發表

甘你果班d人都幾衰
我果班都有一個同你果個差吾多
不過有d地方沒甘炎重
不過我果個佢係自己煩人先
其實講真個樣天生
樣衰就黑人憎 要被人打
甘通街都要比人打鳥 ...
佢唔單子樣衰重好細粒.俾人打還唔到手果隻,先狂SM佢

引用:
原帖由 FaTe‧達 於 2010-5-19 21:23 發表
佢有沒串人動做埋DXX動作先? E樣最重要
中一佢果時有串人架.不過係俾人打左先串(聽FD講)
E+佢邊夠膽串人啊.

引用:
原帖由 [Misus]Wai 於 2010-5-21 10:16 發表
喂....樣衰唔係罪..無朋友先死///
但佢無朋友WO 佢中三一開始有個朋友的.E+佢地都唔係FD啦.個人E+又俾人打得重勁過哨牙.

引用:
原帖由 中華街煙 於 2010-5-19 19:12 發表
請問你讀邊間男校?
呢個問題咁秘密唔講得.你報上你校名先

我個人覺得令仔先會比人打...=.=..人地唔低得你令仔

引用:
原帖由 [Misus]Wai 於 2010-5-21 14:34 發表
我個人覺得令仔先會比人打...=.=..人地唔低得你令仔
下-.-我地係打樣衰唔打令仔架

23 12
發新話題