發新話題

[Close]
引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2010-5-13 17:48 發表
...............................3個一起打怪? d怪飛左個頭出黎 我驚..你保護我?
no la 我地30lv架啦 你要玩 我地最多等到你20lv 同你一齊打
處女座男生比較在乎女人的頭腦和內在美,肉體上的事情反而不太在乎。

支持神服,好勁

引用:
原帖由 FaTe‧達 於 2010-5-13 17:52 發表
支持神服,好勁
太客氣了 3q你@@
處女座男生比較在乎女人的頭腦和內在美,肉體上的事情反而不太在乎。

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-13 17:50 發表

no la 我地30lv架啦 你要玩 我地最多等到你20lv 同你一齊打
war3-.-?定係online game

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2010-5-13 17:56 發表
war3-.-?定係online game
online game  黎的

引用:
原帖由 you_are_my_dog 於 2010-5-13 17:57 發表

online game  黎的
你msn比個網來

支持~ 狗仔製作

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2010-5-13 17:57 發表
你msn比個網來
你msn add一add我 我loser團板有圖

可憐之處

S版服開0, 無得出技     .

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-5-13 17:59 發表
可憐之處

S版服開0, 無得出技     .
是可以的 不過會cut左招大

0死松  多謝

引用:
原帖由 MayBe小天 於 2010-5-13 18:01 發表
0死松  多謝
SOR 0死松在!!

你唔係話s板悶咩= =
支持s板

引用:
原帖由 icoq123 於 2010-5-13 18:06 發表
你唔係話s板悶咩= =
支持s板
S板係悶
so 我好小打s板路人的

GDGD支持少女時代 因為我未玩過S版所以唔知點樣 又會搵少時隻出道歌的-.-

發新話題