100 1234567
發新話題

M群

[Close]

M群

結束................

支持 我間中得閑先玩 可以入來一齊吹吹水嘛?

無限支持~
可惜我自認自己只係得三分鐘熱度同半桶水 (你桶字打錯左……Orz)

ps:為何要強調有女User

純幫推post  

Satan bless you

回復 3# 的帖子

多謝提醒                   .

回復 4# 的帖子

God Bless You too !

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-11 16:03 發表
支持 我間中得閑先玩 可以入來一齊吹吹水嘛?
請仔細留意聯絡M群之方法.

將你既一切都記錄於此帖上??即係我d經驗同技術果d ??

回復 8# 的帖子

自由發揮 , 好似作文咁 , 將有關你既所有嘢介紹俾我知 (這些將作為參考)

P.S : 這是一個俾你同大家表現自己既機會 , 本人唔想太公式化 , 整到好似申請表格咁 , 明冇 ?

P.S : 冇面試 , 冇會談 , 真正既交流在於 M群 和 L4D2 上.

我想加入 a_a 我有玩開l4d1 直到l4d2 都有keep住玩開
如果平時唔係有測驗 or 考試 都會去vlan玩 , d技術都還可以 叫做識封位 顧後面隊友
特感殺手都周不時會做 . 有mic + 正常反應 <===咁樣夠唔夠 ?
VLAN game名係 "喪屍7號"

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-11 17:14 發表
自由發揮 , 好似作文咁 , 將有關你既所有嘢介紹俾我知 (這些將作為參考)

P.S : 這是一個俾你同大家表現自己既機會 , 本人唔想太公式化 , 整到好似申請表格咁 , 明冇 ?

P.S : 冇面試 , 冇會談 , 真正既交流在於 M ...
好啦好啦 我盡量試下(我d作文嘛嘛地,有怪莫怪=.=)
小弟乃中學雞一名,對打機及電腦各方面都有濃厚o既興趣,打PC為主,偏向中意玩FPS同RTS呢類(其他都有玩),L4D系列我第一代果時已經有玩,到上年尾第二代出都有一路玩,玩左都有幾個月,逢周末假期(考試測驗除外)都會打下versus(無點玩coop),個人中意8v8場,多人玩刺激d,而小弟技術都有番o甘上下,game品絕對有!!小弟game ID : 9527 個名一直無變過,膠膠地有怪莫怪,相信有唔少人同我玩過(RDiver我都有見過你)見到你地技術o甘勁真羡慕羡慕,希望加入m群作交流交流,改善自己技術(如玩hun高撲)之餘仲有吹吹水放鬆下:)

回復 10# 的帖子

我同你玩過,堅係勁

回復 12# 的帖子

勁就一定唔係 叫做識識地玩 =]

基本電腦知識 ~ 咪問我點破解L4D2 !
咁識砌機唔算唔算係基本電腦知識=.=''

PS:電腦只FOR硬件,SOFTWAVE只係一般
本人VS唔算好勁
但有心學好技術
有咪.....當然需要先開.......
我知我個名可能會有少少臭
但係我都有心機想入
由L4D玩到L4D2,下年L4D3更會玩
GAME名:[HK]屈姬

R大我想得閒玩下對抗,加入黎吹下水得唔得,但中學雞得星期5,6深夜先玩得 :

100 1234567
發新話題