21 12
發新話題

[L4D2] sк 's Frag Movie Chapter X "Hold on......"

[Close]

[L4D2] sк 's Frag Movie Chapter X "Hold on......"

http://www.youtube.com/watch?v=i-8maCKNiG0

What a wonderful teammwork!!

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2010-4-16 13:11 發表
What a wonderful teammwork!!
thx for your supprt

2:02 錄到人聲
nice teamwork
support ~~~~
durexxxxxxxxxxL

hehe
未睇到一半就想回post

第一. 某幾段是收錄自街場  佢地都唔多識玩甘  睇下隻boom爬梯落就想然知  
教區最尾  為左救人而被tank弱打落去 做人戈邊走位好差
第二. 好喜歡 都心第三關 spitter噴扶手  
同埋唔駛repeat 又 repeat
中段拍得唔錯  好有teamwork    sup

引用:
原帖由 「琪琪﹏ 於 2010-4-16 16:55 發表
hehe
未睇到一半就想回post

第一. 某幾段是收錄自街場  佢地都唔多識玩甘  睇下隻boom爬梯落就想然知  
教區最尾  為左救人而被tank弱打落去 做人戈邊走位好差
第二. 好喜歡 都心第三關 spitter噴扶手  
同埋唔駛re ...
boomer爬落梯有時系因為boomer boom跳得吳夠遠,
所以先甘岩癡住條梯
裡面有2段確實系同街客打,but果兩段自己都5系完全4個自己team,
so post出黎juz for 畫面
其餘全部都系4fd ,
but都多謝意見

好勁既團呀.....D teamwork次次都好齊
唔知我幾時先有好既技術呢
PO霖/DaDa

好勁.. 遲下仲要同你地團友玩44-.- 我預左輸3000分--

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-4-16 18:12 發表
好勁既團呀.....D teamwork次次都好齊
唔知我幾時先有好既技術呢
放得入video緊系齊果d la:S

引用:
原帖由 23412005 於 2010-4-16 20:44 發表
好勁.. 遲下仲要同你地團友玩44-.- 我預左輸3000分--
你系?
絕對5會囉-_-

引用:
原帖由 tatskii 於 16-4-2010 10:03 PM 發表

你系?
絕對5會囉-_-
打左啦a_a
輸2千3
我見你地d滑鼠靈敏好似set到好高咁ge

引用:
原帖由 K!d 於 2010-4-18 21:47 發表

打左啦a_a
輸2千3
我見你地d滑鼠靈敏好似set到好高咁ge
ash姐 lol
我靈敏算低

引用:
原帖由 tatskii 於 18-4-2010 11:00 PM 發表

ash姐 lol
我靈敏算低
我見到係閃得好快.....

引用:
原帖由 K!d 於 2010-4-18 23:56 發表

我見到係閃得好快.....
ash系真系快到d人話佢出cheat D:

引用:
原帖由 tatskii 於 19-4-2010 01:31 AM 發表

ash系真系快到d人話佢出cheat D:
打一場就係你地身上偷左好多野_A

21 12
發新話題