發新話題

[5/4更新]整理大量非官方圖(l4d1+l4d2)

[Close]
我整左add-on support,但有咩Visual C++ runtime error...點算好?唔該幫幫我...

4/15更新l4d1 maps地圖分流~~~~

希望大家開場玩新地圖啦,唔使成日玩官方圖咁悶

已上傳新載點及新地圖....(4/16)

你個L4D1+2_VPK_Official_20100206唔係慢咁簡單, 係直頭下唔到

仲有........你話參考咩占個post, 可唔可以比條link或者乜野??

第二部份就係L4D2用既新地圖
City17 L4d2
2 Evil Eyes
Dead City 2
Dead On time 2
L4d2 Unreal
Sendspace:
Part1,2

webo分流

fileserve 分流

分流其實同PART1.2係同一樣野黎??係GROUP埋左一次過DL咁解?

引用:
原帖由 gn01668266 於 2010-4-18 03:02 發表
第二部份就係L4D2用既新地圖
City17 L4d2
2 Evil Eyes
Dead City 2
Dead On time 2
L4d2 Unreal
Sendspace:
Part1,2

webo分流

fileserve 分流

分流其實同PART1.2係同一樣野黎??係GROUP埋左一次過DL咁解? ...
分流係指用唔同既免費空間上傳,其實個檔係一樣, sendspace個個part1,2我係分割左先咁樣

至於下載慢個個,你試試xuite個個,唔得我重新打包個l4d1材質包再放上黎,占士哥個po
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=192824&extra=page%3D4 你唔好用佢個maps個部份,只係要pak02個11個材質檔,我等等重新打包上黎

chris1701有冇一d唔駛錢網頁空間可以又快又多位上下載比你放地圖,因為SERVER都做到迫人DOWN地圖
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-18 10:16 發表
chris1701有冇一d唔駛錢網頁空間可以又快又多位上下載比你放地圖,因為SERVER都做到迫人DOWN地圖
網頁空間唔使錢多數好多限制...我都係用唔同既免空先放到maps,down地圖呢個問題KF做得好D,我睇睇有冇計可以直接係server下載,唔使出去網站到下載

直接係server下載slow
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-18 13:43 發表
hihi有冇計劃開l4d1地圖ge coop/vs?

開左個realism 遲d搵到網頁空間我會開個空ser 專比人down l4d1 maps
CPT 插件開發隊長

用hfs 就5駛驚down得太慢
depends on 你既網絡
我bb100 最快試過5mb/s (對方都要好)
最少都mb 到
如果係比人下載野
用呢個方便過MySQL

回復 27# 的帖子

我有hfs不過我都係bb100多人down慢
CPT 插件開發隊長

你都5駛慌太多人down - -"
大部份vlan哥 都係不問世事既... 係咪先
玩到就算
理你咩down 場用
我估最多5個人1齊down
仲ok應付到

(雖然5係個個係咁)

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-18 13:43 發表
大家香港多數唔會慢得去邊,不過最緊要都係放上網站下載好D....老實講,上次開場好少人下載左新場,搞到轉新場都冇用...

有機會我都可能去下載D生存場好過,容量小,至少download唔使太耐...

發新話題