發新話題

[討論] 視窗化教學+固定鼠標

[Close]
引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-3-26 00:21 發表

咩名A___A~~
依家係 -[=];'(                            s1UcHun``
本來的就唔打出來\口/!

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-3-26 20:06 發表

依家係 -[=];'(                            s1UcHun``
本來的就唔打出來\口/!
打喇打喇a_a

請問.....vlan個war3系邊

引用:
原帖由 j47d8234554 於 2010-3-26 21:12 發表
請問.....vlan個war3系邊
vlan war3? 唔係幾明=.=

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-3-26 20:14 發表

打喇打喇a_a
你比10000蚊我我就打
先錢後貨
多謝合作

我見意用我個隻滑鼠鎖定
因為你個個程式滑鼠去到最邊都唔會飛畫面:見下圖

同埋你個隻成日唔小心禁左邊邊個位就自動無鎖
用我個隻就唔會出現E個現象
方法好簡單
1:開個程式
2:右下角搵番個程式,之後禁Specif Window,最後禁番魔獸一下就得,,如果想解鎖禁一下F7,再鎖番就禁多次F7
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

張桌面既War3 按右制 --> 內容 --> 再係目標(T) 最後面打 -windows
我搵唔到目標

回回回 我都想整 我得**廣告**先得

引用:
原帖由 扯哂旗 於 2010-3-27 12:08 發表
我見意用我個隻滑鼠鎖定
因為你個個程式滑鼠去到最邊都唔會飛畫面:見下圖

同埋你個隻成日唔小心禁左邊邊個位就自動無鎖
用我個隻就唔會出現E個現象
方法好簡 ...
固定鼠標就係想滑鼠唔好走出War3
如果你想 滑鼠走出War3 你可以按End
但係我未試過按邊邊就自動無鎖
引用:
原帖由 kai_沈 於 2010-3-27 17:10 發表
張桌面既War3 按右制 --> 內容 --> 再係目標(T) 最後面打 -windows
我搵唔到目標
睇圖=.=

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

用唔到ge 唔得喎 唔係好明你講d咩..所以用唔到呀 鳴鳴~

引用:
原帖由 ︱紫♀魚 於 2010-3-27 20:57 發表
用唔到ge 唔得喎 唔係好明你講d咩..所以用唔到呀 鳴鳴~
你個war3.exe係捷徑?

唔該曬.....搵左好耐喇/___\

謝~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

用唔到既       倒閉啦你  對折啦你

謝謝

發新話題