72 12345
發新話題

██████[原創教學+圖]HLMV教學1(教你睇模組,唔洗入game)

[Close]

██████[原創教學+圖]HLMV教學1(教你睇模組,唔洗入game)

好多老手應該都知
但係都PO出黎等D唔知既人知下啦.0.
呢個軟件係用黎睇MDL(models入面果D)既~

請到
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=264154&extra=page%3D1
下載最新版HLMV
使用方法:
第一步:解壓

第二步:開啟入面既HLMV.EXE

第三步:CLICK左上角既File-->Load model...

第四步:揀你想睇既檔案

完成~

以後唔洗下下入GAME試新MDL啦..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nice                                          .
Ace* ' v '

我係新手,我都知..咁點?

講真 我都係新手 我都知..咁點? HLMV? old news! 而家出到1.36啦小弟弟 更新下啦 仲有教埋人點用裡面既功能 雖然我識晒 裡面有得多角度睇model 甚至配合小畫家可以改mdl少少野

引用:
原帖由 洗滌滋 於 2010-2-9 18:17 發表
講真 我都係新手 我都知..咁點? HLMV? old news! 而家出到1.36啦小弟弟 更新下啦 仲有教埋人點用裡面既功能 雖然我識晒 裡面有得多角度睇model 甚至配合小畫家可以改mdl少少野 ...
改左之後係咪入到GAME真係改左?

引用:
講真 我都係新手 我都知..咁點? HLMV? old news! 而家出到1.36啦小弟弟 更新下啦 仲有教埋人點用裡面既功能 雖然我識晒 裡面有得多角度睇model 甚至配合小畫家可以改mdl少少野 ...
你做乜_呀, 人地教新手 關你乜事?, 如果好似你咁講 人人唔洗開post教人啦
係都要比人搵伯母先安心

引用:
您知=香港全部既人都知?
自我中心的小朋友
-----------------------------------------------------
新唔等於好
-----------------------------------------------------
改得好唔好係一個問題

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
請大家禁CTRL + A 看

咪成日串人啦自己又唔系勁wow 咪扮lun曬野啦咁鐘意串人 你咩料呀 日日就串串串 你知唔知你好煩架 好多人都唔lucky你架啦 系度串77 你收山啦你

支持一下

支持一下

我提醒樓主更新姐 冇話命令佢一定要更新 唔更新咪唔更新 講到好似一定要你更新咁 我又冇話一定最新先好用WO 你地自己加野落去 笑死我

多謝多謝

72 12345
發新話題