發新話題

入團申請表集中帖

[Close]
此post吾洗理

級數10 Lv團隊非洲石油隊 HI

引用:
原帖由 ∮FoResT〞砂 於 2010-2-20 12:20 發表
級數10 Lv團隊非洲石油隊 HI
個團打信長盃開的
但系團長吾見左SO關吾到-       -"
不過都冇人
SO冇關系的

sos....唔識自己退團@@?

終於退到啦 SORRY-        -"

打錯左呀- -  **廣告** 同vlan 名係 vlan:♥初戀×愛   **廣告** 冇- -  我打錯左 睇返至知- -

hi

入團表格
團名:紙包炸彈
GGC/vLan名:kent2607
Msn:[email protected]
擅長類型英雄:果心,直江,火神/輔手
                       主力:上杉,本多

入團後期望 識到更多強手同朋友和加強自己既技術

咁多人打完post潛曬水既.

咩叫打完post潛哂水-       -?

引用:
原帖由 紙包雪梨茶 於 2010-2-26 20:38 發表
咁多人打完post潛曬水既.
一直等緊test-.-

入團表格
團名:紙包雞包紙
GGC/vLan名:我廢我自豪
擅長類型英雄:冇話邊隻
入團後期望:只唔想再同d走場狗玩 可以多d團戰到

14-3-2010考試 s版ser01等 玩b版 8:00pm到
                                                                                          by紙包蒸餾水

入團表格

團名:紙包凍奶茶
GGC/vLan名:yeung97314
擅長類型英雄:腦殘信長, 手殘服/淺井/火神
入團後期望:變神手
希望今日可以考試,唔該

14-3-2010考試 s版ser01等 玩b版 8:00pm到
                                                                                          by紙包蒸餾水

入團表格
團名:紙包(XXX)<--紙包蒸餾水幫我改XD
GGC/vLan名:kakapo_ming
擅長類型英雄:所有法英,aT英
入團後期望:同多D勁人玩信長XD
上次比啊媽罵走左SOR 啊唔想
希望可以再同玩石田GA邊個邊個玩XD

by紙包蒸餾水

入團表格
團名:紙包小乳酸
vLan名:TingJai
GGC名:TingJai=D
擅長類型英雄:道雪/山王/信長
入團後期望:希望増加自己實力同團戰經險

by紙包蒸餾水

我都冇潛水,未有人搵我咋- -

發新話題