發新話題

[請支持CPT.Team所開的SER]Cpt. Team CS ser{v-lan coop 01}[不定時更新]

[Close]
coop 01無e個埸
仲想幫你拍720p 高清片- -

引用:
原帖由 jack07161 於 2010-1-30 20:01 發表
coop 01無e個埸
仲想幫你拍720p 高清片- -
CLOSE左了,多謝你的幫助,拍完記住放係到wo,感謝幫助

E    D要用到顯示卡既野    等我黎

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-30 21:05 發表
E    D要用到顯示卡既野    等我黎
送我RAM仲好啦

我可以錄好順 不過無聲....

你地兩條友講黎講去都係要我出馬姐 我拍左成日la   等緊人問我囉姐XD

回復 34# 的帖子

送RAM對你冇助    你用9800GT     跑得果5000分    佩服佩服(3D mark Vantage)

睇到d片
無耐性
我會去coop 01搵下個場

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-30 21:37 發表
你地兩條友講黎講去都係要我出馬姐 我拍左成日la   等緊人問我囉姐XD
質素好,未必好,你upload條"質素好"的片唔知要幾久

點解我玩唔到
玩其他 vs coop 無問題
一入你地開既cs ser
l4d2就沒有回應
我想玩

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-31 11:38 發表
點解我玩唔到
玩其他 vs coop 無問題
一入你地開既cs ser
l4d2就沒有回應
我想玩
係咪中途黑畫面??

如果係的話要等多陣的,因為可能有野要dl或處理,等多陣吧

第一次入左遊戲 射左條友幾下就卡住左
再開工作管理員 見到l4d2 (沒有回應) 我再強制關閉l4d2
第2次入係黑書面卡左 又係(沒有回應)我再等
等左4~5分鐘入左但未按確定又卡左 又係(沒有回應)
第3次~第4次都係咁
但我玩coop vs好正常

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-31 11:59 發表
第一次入左遊戲 射左條友幾下就卡住左
再開工作管理員 見到l4d2 (沒有回應) 我再強制關閉l4d2
第2次入係黑書面卡左 又係(沒有回應)我再等
等左4~5分鐘入左但未按確定又卡左 又係(沒有回應)
第3次~第4次都係咁
但我玩 ...
死...我都試過,我都彈沒有回應...

回復 44# 的帖子

正版無事

發新話題