31 123
發新話題

誠邀 = 冇品+勁串既OST團 = Got5!! OST你地淆啊!?

[Close]

誠邀 = 冇品+勁串既OST團 = Got5!! OST你地淆啊!?

OST 吾系好把炮架咩!?
你地淆GOT5?

我諗你地會諗n個藉口話吾打GOT5

誠邀 = 冇品+勁串既OST = Got5!

成日系度串人` 你好把炮? 特別系個 風望海神. 上次你團員系我server玩

佢系度camp我.我系佢前面.我聽到腳步聲架

我渣awp向後一射

爆左ost某位團員既頭~~~即刻罵我cheat + 唱我團 ~.~

我同你講. 有種   got5!

有種就加我msn打got5

[email protected]

請按ctrl + a 以下內容~想睇可以睇

OsT團好心你地收檔喇 , 剩系識尊重自己團員.吾識尊重外人~
你地個團好冇品丫~ 郁D就話人CHEAT.
仲要成日串人,
TO 海神 你串人個團系冇品既歸宿, 人地咪串返你LO. OMG. 做左都吾知~笑

打輸左俾人就話要串人 個團D 質素吾方好得去邊
我同你講! 有種就同我地打got5. 我地輸左我地即刻收檔

唔洗搞得梗認真呀嘛 !!!
` MaXsEx | ` Ya***

你咩team ?  打柒佢
`Fak2=] (A A A g0d)

唉.......我系新入o.S.t 團對於你所講既野好慚愧(你應該)  我地新團新人系唔識野架啦 仲要開post串我地勁無奈lo~ 佢話你外掛 你有無講清楚??? 佢唱你團點唱個post系邊??? 無奈.......我覺得你個post都幾搞笑lo~ 只系識串新團 無奈...

收佢地皮la!
個團長又**侮辱成份**....
d人又白痴...
食得屎la!佢

引用:
原帖由 52013142568 於 2010-1-24 15:04 發表
唉.......我系新入o.S.t 團對於你所講既野好慚愧(你應該)  我地新團新人系唔識野架啦 仲要開post串我地勁無奈lo~ 佢話你外掛 你有無講清楚??? 佢唱你團點唱個post系邊??? 無奈.......我覺得你個post都幾搞笑lo~ 只系 ...
笑~ 你根本吾知ost發生咩事 ! 大家可以去forum睇返d post. ost 好冇品.

仲有. 唱人一定要開post唱? 笑左

點解OST團甘多惡評?

引用:
原帖由 JasonSTC 於 2010-1-24 16:12 發表
點解OST團甘多惡評?
喱d係佢d團員本性既問題。

佢個團d人根本就冇腦,郁下話人cheat。
佢個團d人根本低eq,只要一打輸,爆粗就係發生梗既事。
佢個團d人根本賤格,只係識幫住自己團d人。

引用:
原帖由 tommy_ykk 於 2010-1-24 18:23 發表
喱d係佢d團員本性既問題。

佢個團d人根本就冇腦,郁下話人cheat。
佢個團d人根本低eq,只要一打輸,爆粗就係發生梗既事。
佢個團d人根本賤格,只係識幫住自己團d人。 ...
全對! 講得好...佢地真系賤

引用:
原帖由 JasonSTC 於 2010-1-24 16:12 發表
點解OST團甘多惡評?
因為佢地黑人憎囉...

認同 o.S.t團收檔 祝佢新年收檔啦

收山啦...ost膠團<333

引用:
原帖由 leehk2517 於 2010-1-24 19:18 發表
收山啦...ost膠團
佢地got5用外掛

引用:
原帖由 LuckYStAr.魚 於 2010-1-24 19:18 發表

佢地got5用外掛
我知呀..XPP..
不過個陣我同cera p 緊sorry.,,

31 123
發新話題