發新話題

GRAW 1.21 patch is OUT!!!

[Close]
HH幾好...能多點人玩就好...依舊禁gl

引用:
原帖由 niko 於 2006-8-4 18:55 發表
好野~~~又update~~
希望多d野玩啦
玩家不多的話,多人模式多幾多都唔好玩

引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-8 17:54 發表
我都想分享下對新patch 既睇法
hamburger hill 都幾好玩,奈何我成日cap 唔到zone
行埋去個smoke 無反應

death cam 做得幾好
不過d spectators 就可以通水俾玩緊 ...
vlan都沒什麼人玩...說來也是多餘...
上次msn有8~9人...卻大多數就只會說廢話...
真正入去玩計我在內只有4~5人...
2vs3 (hh) 沒意思
2vs2 (tdm) 圖大人少

也該是時候忘記這遊戲~~~

引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-8 19:34 發表

真係想玩咪買正版上gamespy
雖然有lag 但多d 人玩
其中一個重要是...我要和我的搭擋一起...
我肯買...他未必肯買...

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-8-9 00:36 發表

今天好玩了把....應該可以繼續玩啦A_A
一個LMG狂 =_=
引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-9 01:18 發表

今晚好似係最多人在同一server 玩的一日
一個手槍狂 =_="

兩個人我都係睇到未開槍我就死左...
版主...LMG火光令我我不清楚東西 =_+
pala跑,我又跑...一見面,,,我按c...就死了~~~ (明明大家都在跑...應該是按c才可以快開槍吧)
由此可知,近戰我沒機會贏

下次玩tdm好了....(這遊戲跟aa一樣...腳步聲太明顯...聲音還可以穿牆...)

引用:
原帖由 Dboy 於 2006-8-9 11:06 發表

声波波长太长,很容易发生衍射。所以声音可以穿墙的
脚步声太容易暴露了,一不小心还会踢到罐子
跑又不是...步行又不是...
下次要由m9開始

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-8-11 00:29 發表

我爆了...好正的..
叫Prey...
現在狂玩Dead rising A_A
你在吊我的癮...(凶狠地說)
[我要版主錄片比我睇 = =]

不能好像當年ps2沒有生化4....但可以上網下爆機片過癮 (沉重打激) Orz

發新話題