22 12
發新話題

GRAW 1.21 patch is OUT!!!

[Close]

GRAW 1.21 patch is OUT!!!

Version 1.21 for GRAW PC has now been released, in this update there are two new gametypes,
Hamburger Hill(HH) and Team Deathmatch(TDM), two brand new maps,
some maps have also been added to multiple gamemodes
and the editor has been updated to output maps to these modes.

GRAW 1.21 patch
http://www.ghostrecon.com/uk/

01.08.06 GRAW PC MP Pack #2 Q&A
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

HH幾好...能多點人玩就好...依舊禁gl

好野~~~又update~~
希望多d野玩啦

引用:
原帖由 niko 於 2006-8-4 18:55 發表
好野~~~又update~~
希望多d野玩啦
玩家不多的話,多人模式多幾多都唔好玩

thanks~ Ryusuke

thx for sharing

我都想分享下對新patch 既睇法
hamburger hill 都幾好玩,奈何我成日cap 唔到zone
行埋去個smoke 無反應

death cam 做得幾好
不過d spectators 就可以通水俾玩緊既人,唔公平
希望下個patch 可以fix

我見好多人都投訴spawn kills
係今次既新modes 裏面,team base 係唔會在mini map 上見到
我諗grin下次畫埋上去叫d 人自律d

引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-8 17:54 發表
我都想分享下對新patch 既睇法
hamburger hill 都幾好玩,奈何我成日cap 唔到zone
行埋去個smoke 無反應

death cam 做得幾好
不過d spectators 就可以通水俾玩緊 ...
vlan都沒什麼人玩...說來也是多餘...
上次msn有8~9人...卻大多數就只會說廢話...
真正入去玩計我在內只有4~5人...
2vs3 (hh) 沒意思
2vs2 (tdm) 圖大人少

也該是時候忘記這遊戲~~~

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-8-8 18:04 發表

vlan都沒什麼人玩...說來也是多餘...
上次msn有8~9人...卻大多數就只會說廢話...
真正入去玩計我在內只有4~5人...
2vs3 (hh) 沒意思
2vs2 (tdm) 圖大人少

...
真係想玩咪買正版上gamespy
雖然有lag 但多d 人玩

引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-8 19:34 發表

真係想玩咪買正版上gamespy
雖然有lag 但多d 人玩
其中一個重要是...我要和我的搭擋一起...
我肯買...他未必肯買...

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-8-8 22:17 發表

其中一個重要是...我要和我的搭擋一起...
我肯買...他未必肯買...
今天好玩了把....應該可以繼續玩啦A_A

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-8-9 00:36 發表

今晚好似係最多人在同一server 玩的一日

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-8-9 00:36 發表

一個LMG狂 =_=
引用:
原帖由 Pala 於 2006-8-9 01:18 發表

今晚好似係最多人在同一server 玩的一日
一個手槍狂 =_="

兩個人我都係睇到未開槍我就死左...
版主...LMG火光令我我不清楚東西 =_+
pala跑,我又跑...一見面,,,我按c...就死了~~~ (明明大家都在跑...應該是按c才可以快開槍吧)
由此可知,近戰我沒機會贏

下次玩tdm好了....(這遊戲跟aa一樣...腳步聲太明顯...聲音還可以穿牆...)

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-8-9 10:28 發表

一個LMG狂 =_=

一個手槍狂 =_="

兩個人我都係睇到未開槍我就死左...
版主...LMG火光令我我不清楚東西 =_+
pala跑,我又跑...一見面,,,我按c...就死 ...
声波波长太长,很容易发生衍射。所以声音可以穿墙的
脚步声太容易暴露了,一不小心还会踢到罐子

引用:
原帖由 Dboy 於 2006-8-9 11:06 發表

声波波长太长,很容易发生衍射。所以声音可以穿墙的
脚步声太容易暴露了,一不小心还会踢到罐子
跑又不是...步行又不是...
下次要由m9開始

22 12
發新話題