發新話題

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

[Close]

Vlan VS 01: 占士哥~多人伺服【已更新】伺服內容 及 2.0.4.8 - 4346

主要服務對象為: VLAN VS01 內的玩家

伺服至今已運作超過一年之久, 多謝各 (新/舊) 玩家一直支持!!

18人 - 9 VS 9 多人對抗模式為依歸.

第四十三頁, #424 已發表最後更新, 敬請各玩家留意!!
[Last update by 6/11/2010 - 20:34]

最後更新以下插件:

1) SuperTank血量 - 增加至 13500HP
[update by 15/1/2010 12:07]

SuperTank血量 - 增加至 15000HP
[update by 16/1/2010 03:34]

2) 多重補給完成
[可惜間中程式失效, 小第會盡快根治, 望各玩家見諒]

3) WITCH 被殺後, 或被嚇後,  隨機召來50只屍群

4) 每STAGE 屍群的總上限已增至 2000只

5) 單隻喪屍血量由原本 150, 更新至 250hp
[update by 15/1/2010 12:07]

6) 更新為 16人遊戲, 8 vs 8 對抗
    而且成功開放伺服 30小時
[update by 14/1/2010 02:13]

7) 新增顯示投票玩家姓名插件
    誰人KICK其他玩家, 誰人轉地圖, 誰人亂投票一目了然
[update by 15/1/2010 21:30]

8) 更新為 20人遊戲, 10 vs 10 對抗
    可惜本人及玩家認為情況太混亂
    試辦6小時後暫停, 改為原先 8 v 8 - 16人遊戲
[update by 16/1/2010 03:31]

9) 更新特殊感染者插件, 能清楚看到玩家使用角色
    狀態, 復活, 計時等等
[update by 16/1/2010 22:30]

10) 更新電腦硬件, OS 由4GB RAM 加至 8GB RAM
[update by 16/1/2010 22:15]

已更新為 20人伺服器
[update by 18/1/2010 14:47]

1) 已修復所有參數及插件
     而且放棄大量指令CMD改為修改內文件參數, 制作SMX及CFG等
2) 現時TANK 擁有15000血量HP
3) 而且新增特感列表狀態圖
[update by 18/1/2010 14:47]

11) 另公開我們的 L4D2 占士哥伺服~ M群聯絡 MSN電郵, 
歡迎經常入小第伺服玩的朋友們加入.
[update by 21/1/2010 23:02]

[email protected]

12) 新增 CS 武器
[update by 31/1/2010]

13) 新增系統公告, 系統提示信息
[update by 2/2/2010]

14) 今天研究到一個新方法, 暫時 FIX TANK BUG
[update by 4/2/2010]

15) 加入遊戲暫停插件, 令轉場及地圖途中被電腦強制調配的玩家,
       可以讓 ADMIN 暫停遊戲, 令該類玩家分配到原有隊伍.
[update by 5/2/2010]

16) 本伺服已更新至 2.0.0.9
       4106版本
[update by 14/2/2010]

17) 本伺服已更新至 2.0.1.1
       4121版本

[update by 16/3/2010]

18) 本伺服已開設 #2號機同時運作, 以作分流之用
占士哥~多人伺服#1     (主伺服器)
AL@占士哥多人伺服     (M群成員)
兩部伺服機現已同時運作於 VS01, 各具風格, 敬請各玩家留意, 以及感謝一直以來支持!
[update by 7/4/2010]

19) 本伺服已更新至 2.0.1.5
       4183版本
[update by 29/4/2010]

19) 本伺服已更新至 2.0.1.6
       4183版本
[update by 1/5/2010]

20) 本伺服已 FIX 多人伺服內所有可能出現的 BUG.      
      尤其以 DLC 版本後的存在問題也將之  DEBUG.
      由於伺服內: 所有參數及設定/部份插件等, 皆為自家制, 不便公開, 敬請原諒!

[update by 2/5/2010]

21) 本伺服已更新至 2.0.1.7
       4195版本
[update by 9/5/2010]

22) 本伺服已更新至 2.0.1.8
       4202版本
[update by 16/5/2010]

23) 本伺服已更新至 2.0.1.9
       4202版本
[update by 31/5/2010]

24) 本伺服已更新至 2.0.2.0
       4202版本
[update by 6/6/2010]

.多謝各玩家一直支持: 占士哥~多人伺服
   但亦會根據本人 M群內的90多位朋友人數為依歸
   如玩家不能進入伺服, 可於 M群內聯絡本人加開位置
   將會不定時將遊戲設定至最多24人伺服
   而標準單隻喪屍血量, 及TANK血量會以(16-20)人設定為基礎
  (更新日期為大約於 18/1/2010 開始全日放送)

祝各玩家在伺服內盡情享樂.
能愉快地享受遊戲帶來的樂趣.

亦多謝所有(新/舊)玩家一直以來的批評及支持.
得到您們寶貴的意見, 令本伺服進步, 也能令(M群朋友)品德及質素有所上升.

因為您們曾經的反對及贊賞
也由於得到很多有質素玩家長期支持本伺服
令本伺服每天準時運作
本人沒計較電費, 沒計較硬碟及硬件的損耗
沒計較當初花多少時間測試插件, 修正所有Bug
動力也來自各位的意見, 及支持的聲音!

本伺服器一般服務時間由晚上 12時開始至第二天的中午
專為一班夜鬼而設, 晚晚爆場, 多謝各位支持
以下是2009年12月頭某夜, 晚上 12時至早上9時的 14位朋友捧場, 試開 7 VS 7 空前成功

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

點解你個ser 轉場會轉錯場既
岩岩玩2-1轉2-2 轉錯左5-5
根住玩完5-5再按f1重新再玩 正常轉返5-1
點知就變4-5
再知後我地轉1-1呢家變左....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔好意思啊, 師兄

我開錯左 randow map

多謝回報, 已修正

咦.....o岩o岩玩完你個ser......
想搵下人........有緣睇到就回我啦~~^^

法國佬....fat lam...funfun.........跟住唔記得啦~
我係...零...

TESTING DON'T JOIN

占哥
我黎support你

引用:
原帖由 reileung01 於 2010-1-14 12:27 發表

法國佬....fat lam...funfun.........跟住唔記得啦~
我係...零...
hihi~
<- funfun ^^

引用:
原帖由 plasticfun 於 2010-1-14 16:45 發表

hihi~
hi~hi~
我問唔切你o地contact添.....我依家差唔多日日都會玩...........不過好夜先on ~3-4am

占士哥 我係楊丞琳

引用:
原帖由 reileung01 於 2010-1-14 12:27 發表

我係...零...
我見到你地係我個 SER 入面啊

應該係下午茶時份係入面玩左幾粒鐘

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-14 12:43 發表
TESTING DON'T JOIN

占哥
我黎support你
我改左中文名架喇,  TESTING 果個係原先測試果時既舊名

俾你發現左 TIM , 呵呵

多謝支持啊黃師傅, 尋日我都見到你又爆房

引用:
原帖由 plasticfun 於 2010-1-14 16:45 發表

hihi~
嗨, FUNFUN

引用:
原帖由 tonyinsky 於 2010-1-14 23:31 發表
占士哥 我係楊丞琳
HALO 琳琳

哈哈, 尋日同你玩左成朝

我地果隊有2個超豬呀....

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-1-13 21:54 發表
已更新以下插件:

1) SuperTank血量 - 增加至 12000HP

2) 多重補給完成

3) WITCH 被殺後, 或被嚇後,  隨機召來50只屍群

4) 每STAGE 屍群的總上限已增至 2000只

多謝各玩家一直支持: 占士哥~多人伺服

本伺服暫 ...
其實你想tank改幾多血?
我可以幫你改完再比個smx比番你

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-1-15 07:08 發表

我改左中文名架喇,  TESTING 果個係原先測試果時既舊名

俾你發現左 TIM , 呵呵

多謝支持啊黃師傅, 尋日我都見到你又爆房
其實我尋晚係因為夜返先係開左一陣

引用:
原帖由 wongkc987 於 2010-1-15 09:44 發表

其實你想tank改幾多血?
我可以幫你改完再比個smx比番你
我家陣改到隻 TANK HP: 13500

都唔錯, 而單一隻喪屍改到 250血
(原來150血, 用左你上次俾我的 cmd改)

而家個 SERVER 豐富左 ^^

不過唯一未解決到既係血包問題

開左 l4d_XtraHP 1 有時有8個

有時得4個

發新話題