38 123
發新話題

Left 4 Dead 2 [SPITFIRE] part2

[Close]

Left 4 Dead 2 [SPITFIRE] part2

原YOUTUBE
[youtube]XvUX9aCx4SM[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=XvUX9aCx4SM
由於第一part拍得唔好睇...
所以第二part落多左一d時間黎拍
但仍然唔多養眼(B:咁係因為你唔記得放特效!)
因為有一段沼澤彈4樹既視角做得ok'
但係撲中左電腦(B:-_-明明係果條友剩番佢一個都係要行)
點都好啦
HAVE FUN

WO-0-很強-,-

多謝支持

火哥成日都玩正板steam~~好耐冇係vlan同你玩喇

你點樣可以較到個視覺係正中間,用third個個會偏向左邊

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-9 13:58 發表
你點樣可以較到個視覺係正中間,用third個個會偏向左邊
c_thirdpersonshoulderoffset 0
開左第三身之後加多以上呢句就得
不過唔係個個第三身都係用佢
第三身同自身距離會影響準星位置
所以台灣有個玩家有整左個AUTOEXEC做左微調準星
令第三身個準星合乎番第一身個準星位
不過如果你就咁開第三身0距離就加上面果句就得
唔會差好遠

火哥 第2條片   支持你

點飛架???????????

點解你個圖案唔同ga
火,人物,咩都唔同ga??

引用:
原帖由 steven12 於 2010-1-9 15:08 發表
點解你個圖案唔同ga
火,人物,咩都唔同ga??
唔明-_-咩叫點解你個圖案唔同ga

唔錯bo  +油

支持火哥     我都幾 都幾多下wo

引用:
原帖由 ︴FaP》明 於 2010-1-9 20:03 發表
唔錯bo  +油
冇你支持又點會唔錯呢LOL

支持支持,好好睇

不過加多D4隻鬼合作洛條片,會仲好睇(祈代PART 3)加油

後記:我都有份做配角哈哈,仲有聽你把聲以為你大過我,原來你仲細過我

點樣整囉物品D顏色唔同既??

同瞄準個顏色唔同??

38 123
發新話題