發新話題

[原創] 所有有問題連唔到線玩唔到既人入 (已失效)

[Close]
點解打完補丁 開果陣佢話搵唔到iw4mp.exe

174好似疾疾地既@@,假象?

點解裝完之後會咁樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kokoikaka 於 2010-1-15 12:53 發表
點解打完補丁 開果陣佢話搵唔到iw4mp.exe
改番岩zerogear.bat入面既路徑
如果你個steam係裝係預設路徑的話就
C:
cd "Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server"  
START iw4mp.exe

引用:
原帖由 kongchiyung 於 2010-1-15 13:09 發表
點解裝完之後會咁樣
你試下升172再升174
172升級補丁: http://www.sendspace.com/file/7252jf

引用:
原帖由 Shiranui 於 2010-1-15 13:24 發表

改番岩zerogear.bat入面既路徑
如果你個steam係裝係預設路徑的話就
C:
cd "Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server"  
START iw4mp.exe
原來開住STEAM 直開zg server 入面個iw4mp一樣開到game 一樣連到線

引用:
原帖由 Chris_8384 於 2010-1-15 13:08 發表
174好似疾疾地既@@,假象?
我直程疾..........

Than**廣告**u Very much

回復 21# 的帖子

真係得喎...多謝報料

援互感謝
good luck

愈玩愈疾愈多外掛
等BF2BC2

引用:
原帖由 legoccw 於 2010-1-15 14:03 發表
愈玩愈疾愈多外掛
等BF2BC2
咩GAME連線都有外 掛 你唔好咁大期望

貼主,更新左174之後,
我玩cod6 mp
玩玩下就話搵新場主,一係自己就出左地圖外面,lag左,之後就斷線...

又up,,,,

好kai啊

引用:
原帖由 Chris_8384 於 2010-1-15 14:09 發表
貼主,更新左174之後,
我玩cod6 mp
玩玩下就話搵新場主,一係自己就出左地圖外面,lag左,之後就斷線...
好多人都係咁
無辦法

發新話題