發新話題

香港人玩流星...............

[Close]

香港人玩流星...............

香港d人 玩流星 係離唔開 白木 同外掛 ,用vLan一入場 第1時間 d香港人 就係咁打人 放暗器 用外掛 等等。 同正式版既流星 差好遠..... 正式版d台灣人比較有品  又有暗殺場,四方陣3p3,CS,鬼捉人 等等玩 真係幾好玩,但係入到vLan個流星d人 唔係對戰 ,係亂打 放暗器 唉 台灣d人 成日話港狗 係冇錯 ,真係好白木  ,影衰哂香港人 .

我個場冇事@@
因為我講明哂,我一見倒就比次警告,再見倒就踢--

d人踢完 轉個名 又入返黎 又白木  踢多佢幾次  佢就踢埋你個場

現在還有暗殺場喔

可是是用不同版本玩的

我兩個都有玩@@vlan + Hamachi  ^^

cs四方陣同暗殺都有既,不過比教少人玩姐

你去邊到都會遇到呢d人 ~呢d野唔洗講~
只可以講就係做好自己就ok了~
其實台灣人有d係極度好人~有d人極度差~
可能你未見過~.~"

引用:
原帖由 904059 於 2007-3-18 18:23 發表
香港d人 玩流星 係離唔開 白木 同外掛 ,用vLan一入場 第1時間 d香港人 就係咁打人 放暗器 用外掛 等等。 同正式版既流星 差好遠..... 正式版d台灣人比較有品  又有暗殺場,四方陣3p3,CS,鬼捉人 等等玩 真係幾好玩,但係 ...
講真
如果唔比暗器
流星做咩要搞暗器出來
做咩一定唔比人玩暗器
我開時會比人暗器
你混戰好正常
你單p的你直接開只可以兩個人入咪得

引用:
原帖由 904059 於 2007-3-18 18:23 發表
香港d人 玩流星 係離唔開 白木 同外掛 ,用vLan一入場 第1時間 d香港人 就係咁打人 放暗器 用外掛 等等。 同正式版既流星 差好遠..... 正式版d台灣人比較有品  又有暗殺場,四方陣3p3,CS,鬼捉人 等等玩 真係幾好玩,但係 ...
甘你又同香港人玩

自相予盾!!

引用:
不是你所想的......不是香港人就會這樣....如果你去一去內地的流星蝴蝶劍 對戰平台..包你會大開眼界
他們使用外掛程度比香港強很多....而且在內地的流星版 或 流星論壇 多數也會提供不同的外掛給玩家使用
而且他們修改的技術是十分強.....在現在多數玩外掛或改遊戲的人也是向他們學習及交流的

在香港的流星版的特點就是禁止外掛...這一點雖然做得不錯..
但是由於玩家與玩家之間還留著一點在很久之前下載的外掛....
雖然他們時常各自交流,但是也希望自律一點為這個遊戲出點力盡量不要提供外掛出去.....

你說白木.....其實是因為新手多吧.....到他們玩得久一點就會慢慢學習怎樣有禮貌同時也要多點前背教導

你很像在說vlan有多好-0-   

每個地方都有d咁既人
只不過你撞唔到台灣既白木姐

發新話題