41 123
發新話題

[轉帖] 多人聯機方法!!(已測試成功)

[Close]

多人聯機方法!!(已測試成功)

真係可以玩到~我岩岩玩完了升左......9LV~=3="

今次無左90秒了~!! 任玩.... 下面張相不是本人的...

跟住下面D步驟黎做...就應該玩到GA啦0.0"

原帖(英文):http://rzking.blogspot.com/

可用版本:SKIDROW,Razor1911,Reloaded,etc.

第一部分: -安裝Zero Gear Beta與新STEAM用戶

1. 建立STEAM新帳號( 不要使用內有正版遊戲的帳號  出問題不負責)
  2. 轉到Zero Gear Beta 輸入您有效的電子郵件
      Press Submit Query (這我看不懂)
  3. 進入您的電子郵件收件箱- Zero Gear Beta邀請(從NimbleBit)
      點擊鏈接,拿到KEY
      登錄STEAM,進入我的遊戲。
      點擊 啟用STEAM的產品
      輸入KEY
  4. 按照屏幕上的指示安裝Zero Gear Beta (它的一個不錯的遊戲)
  5. 轉到蒸汽,進入我的遊戲。
      對著Zero Gear Beta ->右鍵單擊- >“ 屬性 - >” 更新 -選擇不要自動更新這個遊戲 。
      關閉STEAM

第二部分: -現在複製所有現代戰爭2文件..

1. 到默認的文件夾( 例如:- C:\Program Files (x86)\Steam) )現在轉到\steamapps\common\zero gear\Server ,現在裡面選擇所有文件,並刪除它
  2. 現在,複製所有文件現代戰爭2遊戲文件
  3. 並進入默認的文件夾\Steam\steamapps\common\zero gear\Server 並貼上

第三部分: -下載我的文件和玩..

1. 這部分是簡單的下載的RAR文件
  2. 解壓縮,然後複製過去 common
  3. 現在, 登錄到STEAM,進入我的遊戲..
  4. 點擊Zero Gear Beta .........但將出現現代戰爭2 ..
  5. 如果沒有工作,然後按照正確的步驟..                                                                                                                          

*如果上面個common link唔得,試下呢個:http://www.box.net/shared/4z0ji3mhg9

點? 得唔得?

引用:
原帖由 rathalos 於 2009-12-21 08:47 發表
點? 得唔得?
得呀~0.0" 琴日整完玩左3~4個鐘=.="

不過有D人玩個陣時會得2格PING=.=" 我就爆格...所以你地試下先

引用:
原帖由 4仔~ 於 2009-12-21 04:25 發表

3. 進入您的電子郵件收件箱- Zero Gear Beta邀請(從NimbleBit)
      點擊鏈接,拿到KEY
      登錄STEAM,進入我的遊戲。
      點擊 啟用STEAM的產品
      輸入KEY
輸入key 個度 佢話我無法在此帳號啟用產品   ==
わーはー そーなのか?

引用:
原帖由 小奈々 於 2009-12-21 10:41 AM 發表

輸入key 個度 佢話我無法在此帳號啟用產品   ==
你要個steam先唔破解- -
姐係del左個steam.cfg佢
然後再更新
不過更新完唔可以破解
再按個制就得

一陣試先

dl得好慢- -

(樓主個方法請付上原帖地址)

新做版主...多多指教/  ﹏  \

我部電腦有正版game
但我用另一個番版ac黎玩
會唔會比人封嫁?

durexxxxxxxxxxL

好e 比人封ac你地 !!!!
wait for Sniper Ghost Warrior

太煩
又驚steam ac被封
較左5 自動更新   開果陣佢都係要更新...

得左@_@
arm arm玩左1~2場
但找人要1~2分鐘
佢可能係一定要用呢個方法ga人先可以用番同一方法ga人玩

新做版主...多多指教/  ﹏  \

慢慢玩番版LA
我爆左二轉LA
Vlan小白大增...................
已超過我忍耐度

一陣比你地玩幾日 吊下你地引又update 之後玩唔到

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-12-21 18:40 發表
所以都係買.......才是皇道..

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-12-21 18:40 發表
呢個方法唔係patch個update,
所以就算佢update, 只要你用返update既mp file去玩,
一樣玩到. ;P
佢呢個方法係跟account行.
所以同update無關.

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-12-21 13:31 發表
好e 比人封ac你地 !!!!
呢點對我黎講無咩影響.
反正account可以任開,
至於level呢樣野, 我又唔太care.

引用:
原帖由 rathalos 於 2009-12-21 18:47 發表

所以都係買.......才是皇道..
我認同!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wait for Sniper Ghost Warrior

41 123
發新話題