發新話題

Passing!!又更新4月27!!!!!簡單易用~最新2.0.1.5. update防彈game方法

[Close]
引用:
原帖由 Hoshizora 於 2009-12-5 01:26 發表
想問下step 3同4係咪多餘? 同埋我宜家重down緊vlan板, 睇方法好似同之前1.6gb板冇分別(我1.6gb點都彈)
我有 做3 無做4
working fine

回復 60# 的帖子

我個方法好多人都係話work...如果你覺得多餘..可以唔試...

回復 59# 的帖子

條link無事wor..請再試下...

ps條link有時係傻傻地...你等一陣就應該得...

回復 58# 的帖子

我知呀...我指ge係o係設定值-色彩品質-o個個位元..我只係懶得打曬..先用簡寫...所以先叫佢做32色==..

1.6 GB 用左呢個都得\玩左好耐單機都冇彈!

係咪真係每次入到GAME 先改到名?

但係咪有BUG,有一GAME 好鬼多WITCH -.- 定係本身係咁!!

回復 65# 的帖子

關於你條問題我答唔到你因為我都係每次入game咁改名..

至於有一game好鬼多witch我唔清楚..因為我次次都係上網同人玩..我玩咁耐都無出現過呢個問題..所以我唔知..十分抱歉..

我更新左
照彈(過關)=_=
想問下
V3.21同V3.0兩個都要安??

我想講我玩左1日就出現左tier0.all遺失= =

得左!唔該...but i press ''~'' or f12 cannot have console...pls help..thx

我求下你幫我做遠端
我認命喇
完全唔明點搞
MSN:[email protected]
=================
電腦痴= =

首先要感謝樓主 我玩左1個story冇彈
但有個問題, 除左每關都要改名先外,
佢地對話同提示都冇左文字顯示, 係唔係一定要開steam先有?

引用:
原帖由 haroldchan2030 於 2009-12-5 15:25 發表
得左!唔該...but i press ''~'' or f12 cannot have console...pls help..thx
you try press F1

引用:
原帖由 KanChan9413 於 2009-12-3 17:38 發表
我禁f12係有野出 同禁f1 一樣
打"setinfo name 要改既名"
例如
"setinfo name 人"
之後個名無變過喎 點解既
you try setinfo "name" "人名"
人名唔比有空格

岩岩已測試, 中英文都可以, 符號出唔到

引用:
原帖由 阿nic. 於 2009-12-5 18:23 發表

you try press F1
都係唔得, f1都出唔到console, ''~''同f12唔得...你禁邊個制出console?

引用:
原帖由 haroldchan2030 於 2009-12-5 18:37 發表

都係唔得, f1都出唔到console, ''~''同f12唔得...你禁邊個制出console?
我~唔得, 不過F1同F12 都得

試下入左場先禁, 應該會得

發新話題