發新話題

L4D2 SourceMod插件下載及安裝/設置管理員教學(12月18號更新)

[Close]
引用:
原帖由 wa198886 於 2009-11-25 02:08 發表
我啟動SRCDS去到命令列打meta version出左(Unknown command "meta")
我裝左兩個Metamod:source係Left 4 dead2/left4dead2/addons入面都係唔得wo= =
要裝係邊到呀....?
我都係咁WOR ... 係咪個PACKAGE漏左D野呀

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-11-26 09:39 發表
LASER SIGHT唔見左???
已增加LASER SIGHT

请问那个加人的插件一定要管理员才可以用?

因為個教學錯錯地~所以你地咪開唔到囉~少左2PART嫁

第4PART之後正確應該係如下:
然後再打開admins_simple修改,之後照以下的圖做修改方法↓

最後再打開core修改,之後照以下的圖做修改方法↓

跟住先接落去做TEAT! 唔得再問我吧XD\
P.S小提示!你開SER果時個PW要跟番你set果個,
      另外入到game起最開頭晝面打~出左個表之後打 打setinfo "_123456" "123456"(123456=你set嫁pw)
                                                                                                          (禁先入到自己ser)

想请教 多人插件 除了开放 伺服器进来人数,在里头又如何增加bot让人进入呢? 我试过在对话视窗输入!addbot 或是 !add bot 都没任何反应

引用:
原帖由 wayne133 於 2009-11-26 15:23 發表
第4PART之後正確應該係如下:
然後再打開admins_simple修改,之後照以下的圖做修改方法↓

最後再打開core修改,之後 ...
已跟足= =...我覺得佢係搵唔到我steam名...
我用返個個名之後再唔打登入pw佢都唔彈返我出去..

唔down SourceMod hg2862版本更新得唔得的?

我打sm_admin距話我無權使用該指令= =我已經照住你咁做,,點解?

我打sm_admin距話我無權使用該指令= =我已經照住你咁做,,點解?喂喂~~~~點解啊???

引用:
原帖由 brianchow219 於 2009-11-26 18:44 發表

已跟足= =...我覺得佢係搵唔到我steam名...
我用返個個名之後再唔打登入pw佢都唔彈返我出去..
但係你入唔入到ADMIN先?

引用:
原帖由 r123443369 於 2009-11-26 16:45 發表
想请教 多人插件 除了开放 伺服器进来人数,在里头又如何增加bot让人进入呢? 我试过在对话视窗输入!addbot 或是 !add bot 都没任何反应
個bot插件有問題收翻左

冇admin.cfg--

已新增設置管理員 參考CFG~~

加油加油
好想樓主快D搞野個addbot插件出來

發新話題