發新話題

L4D2 SourceMod插件下載及安裝/設置管理員教學(12月18號更新)

[Close]
點解開 12人場=,=     6個人對6個喪C?????????
L4dtoolz 都唔得既=,=  最多得4個渣每邊=,=我跟哂你指示做嫁喇=,=

點先開到丫?

有野問問.
點解我去到load game 個到 load唔入?

請問ser 在哪裡點選?

步驟3 和 步驟5的測試均沒有問題問題就是
在設置管理方面 跟著步驟4的設置管理員教學後,
在其中 用srcds.exe開了伺服器後, (p.s. 我用英文名的)
再進入遊戲時,的確能正常看到自己開的伺服器
但在加入遊戲時,當載入條bar滿左後一會兒就忽然話"和伺服器連線中斷"

我出番去桌面 發現srcd彈出了一個error,內容如下: """CSteamClient::GetISteamGenericInterface error: SteamGameStats001 not defined! Please update the emulator""""

之後再重新開伺服幾次也是同樣失敗,
請問有否相類似的情況呢? 又如何解決呢?

會否是因為我是用Final v3.2 進入遊戲才有問題呢?

引用:
原帖由 rocgk343 於 2010-1-4 18:04 發表
在其中 用srcds.exe開了伺服器後, (p.s. 我用英文名的)
但在加入遊戲時,當載入 ...
我也有同樣問題

Help!

引用:
但在加入遊戲時,當載入條bar滿左後一會兒就忽然話"和伺服器連線中斷"

我出番去桌面 發現srcd彈出了一個error,內容如下: """CSteamClient::GetISteamGenericInterface error: SteamGameStats001 not defined! Please update the emulator""""

之後再重新開伺服幾次也是同樣失敗,
請問有否相類似的情況呢? 又如何解決呢?

會否是因為我是用Final v3.2 進入遊戲才有問題呢?
--------------------------Help!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

bebot 用唔到, 冇自動加, 唔知係迷我set錯野, 有冇人用到, 可否教下我?

回復 186# 的帖子

的確是相同問題"

我試過能成功進入自己的伺服器
打"sm_admin"能開出空白的選單
但同時
error的訊息:CSteamClient::GetISteamGenericInterface error: SteamGameStats001 not defined! Please update the emulator
也不停出現 令我彈回桌面
結果還是未能解決...

######
近日重裝了L4D2再試
今次連set admin的時候
明明密碼等都打齊了
admin simple 打齊名同密碼
core.cfg就無改,照舊"_password"
(autoexec.cfg中打了setinfo "_password" "123456")
但還是不停話"your name is reserved by sourcemod"
奇怪...

我有問題牙...我乜都整好...我係game 打!admin 都有個菜單出黎..但係第2d插件我整極都整唔到...好似switch players..果個應該點整牙..我跟足果度都唔得既?? 你地話要打e個係開server果個工具度..l4dswitch_checkteams... 但係佢話
Unknown command "l4dswitch_checkteams"

thx for sharing

thank you for sharing

開左場 但唔見自己個場 點算- - 我跟足哂黎做..

用插件一定要做1~6步骤?

thank you very much

點整d admin指令係中文..........?
?

發新話題