發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]

岩岩玩左一陣,load圖果時彈左(load完開頭動晝就彈入)(更新)

呢個方法只可以自己開ser入自己ser

入人場唔得

====================================================

岩岩玩左一陣
都ok
唔lag
玩左1關
load到下一幅地圖
但load果時黑哂
等一陣就ok
要dl呢個

放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\bin
之後開game
按~

openserverbrowser
選"區域網路"
之後就搵ser入

我自己開ser的
入到
有人入
好多野都冇彈(近身,boomer汁果一d)

冇咩點試過
自己慢慢試得唔得

-------------------------------------------------------------------------------------------------
新方法
開game按~打sv_lan 1
就可以玩單機
唔洗煩

更新26號
============================
1. 如果你down過任何破解既,請你重down vlan 版既l4d~down前請到
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\

left 4 dead 2 個資料夾刪除左去

2. http://webo.com.hk/download.php?i=237290

down左去解壓放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2

3.
http://webo.com.hk/download.php?i=237294
down左去按2下按"確定"

4.http://webo.com.hk/download.php?i=237292
呢個解壓左放係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\cfg

功用:唔洗次次開game都要打sv_lan 1

5. 破解steam(破左可以唔理)

6. down StartSmd
http://webo.com.hk/download.php?i=237293
以後用StartSmd開steam
放係C:\Program Files\Steam做左既可以pass
---------重要!---------
7.set 時間(修改)

方法一:

Down左去,有教學,誤報唔洗理

方法二:

時間要set
2008年11月23日

方法三:
時間要set
你破解果陣時既日子

例如:你系2012年11月20日當天破解
你就要每日開機都改返個日期去2012年11月20日
否則你會彈
引用:
第一
改時間 最好係未 登入 steam 未入 L4D2 之前 改
如果唔係set 左時間係一樣會彈 Game

第二
改完時間玩 game
如果玩玩下 彈
可能你個 電腦時間 在玩 game 時過左 23:59 去左 第二日 24 號
都係會即時彈 game
你要登出 steam
改時間
入 steam 後入 L4D2 先可以唔彈 game
如果唔登出就改一樣彈
轉自
---------重要!---------

8.開steam(smd),vlan,l4d2,玩~

set時間

咁都唔明係你自己既問題
按一下幅圖可以放大
============================================================
No premission to run L4D
將所有有關steam及L4D程式關閉,然後到Steam目錄下找出undeadpatch333.exe,開啟並重新破解

因為見你好亂,所以幫你修改
Nightmare夢字

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我果一個更新左啦~
我推,我推,我推推推

引用:
原帖由 雞雞=] 於 2009-11-23 18:32 發表

我想問你"如果我玩左一關過到ge!!冇彈"之後再過就彈左!!咁我要做d咩嫁?????????!!
- -"?咩意思?
不如你重dl
好似我果一個post咁整啦

引用:
原帖由 滅殺王 於 2009-11-24 15:32 發表
permissions to run left4dead !!解答下呢個問題!_!
破解steam先啦你

發新話題