發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]

回復 78# 的帖子

重開左n次    

引用:
原帖由 雷神乂德 於 2009-11-23 19:09 發表
暫時已知既方法 , 改"系統日期"係最WORK既 (即改至2008年) , 入GAME完全無彈

你地有冇睇呢句野加 , 係咁係度問......
呢個方法我用左,都係唔得

引用:
原帖由 翼.. 於 2009-11-23 19:37 發表

呢個方法我用左,都係唔得
+1+1

冇啦啦推推下屍就彈game=.=

玩玩下彈GAME- - :) :)

想問一下.... VLAN 板既L4D2 究竟係要用 「V32 」 / 「4031+NOST」/ 「FINAL 4031」破解檔???

玩玩下彈 :loveliness: :loveliness:

引用:
原帖由 67493031 於 2009-11-23 19:53 發表
想問一下.... VLAN 板既L4D2 究竟係要用 「V32 」 / 「4031+NOST」/ 「FINAL 4031」破解檔???
呢3個我睇返都係冇分別~會彈game=.=

引用:
原帖由 ts1123323 於 2009-11-23 20:00 發表

呢3個我睇返都係冇分別~會彈game=.=
唔同咖=.=' 我試過唔會彈GAME .. 只係.. 連唔到線之嘛 .. =_=

都係彈game wo  我c過Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)  都係彈  我玩單機的 !!

用完照彈

玩玩下既時候冇啦啦彈gmae
幾分鐘一次
唔該幫手.

我入到GAME玩到單機,但系吾知點解睇吾到VLAN D人開場,,用左上面個方法都睇吾到~幫下手~~~~~~~~~

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 14:42 發表
請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入 ...
都係搵唔到SERVER 呀~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 14:42 發表
請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入 ...
試詔都係見唔到場,連STEAM X組伺服都無啊////////

發新話題