發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]
引用:
原帖由 55331200 於 2009-11-23 18:27 發表
我果一個更新左啦~
我推,我推,我推推推
我想問你"如果我玩左一關過到ge!!冇彈"之後再過就彈左!!咁我要做d咩嫁?????????!!

引用:
原帖由 雞雞=] 於 2009-11-23 18:32 發表

我想問你"如果我玩左一關過到ge!!冇彈"之後再過就彈左!!咁我要做d咩嫁?????????!!
- -"?咩意思?
不如你重dl
好似我果一個post咁整啦

改日期姐係點?將右下角個時鐘日期改掉??

玩玩下....彈左...我應該點??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我場都搵唔到要點做?

Load完影片入Game就彈 permissions to run left4dead

你地有冇睇個教學加= ="

又係到問番教學有果d野= ="

引用:
原帖由 55331200 於 2009-11-23 18:39 發表

- -"?咩意思?
不如你重dl
好似我果一個post咁整啦
我意思就系!!!
我一過關彈!!!咁點算呢

我入到game,,入到場,,開到槍

但係正當我將d喪c好開心咁射殺果陣,,

射射下就無神神彈左game,,

救命..有人可以救救我/口\

邊個post可以幫到我

引用:
原帖由 ben20034 於 2009-11-23 18:56 發表
冇錯   改系統日期

我明明跟左個方法之後玩左半日都無事
今日玩果時玩戰役玩五至十分鐘就彈一次..
之後入返去無事...又過一陣又彈..有咩方法

靚仔玩玩下彈game點搞"""可唔可以sd個解決方法係呢個ac到

暫時已知既方法 , 改"系統日期"係最WORK既 (即改至2008年) , 入GAME完全無彈

你地有冇睇呢句野加 , 係咁係度問......

我成功進入遊戲,但是....不論是玩單機還是連線,過了一段時間就會彈,即使不玩,留在一開始的畫面,過一會兒也會彈....但沒有彈東西出來......只是熄掉......即使改日期之後得左....但係無理由係咁改日期架....有無個好d既方法...

發新話題