發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]
引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 16:44 發表
玩單機都會彈game...樓主我要點做好
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168797&page=1&fromuid=913643#pid1492188
引用:
原帖由 星痕 於 2009-11-23 16:41 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492548&ptid=168797][/url]
請問我試過樓主提供的L4D2電腦測試全PASS
但連線玩玩下會自動關GAME
請問點解決??
改日期啦
引用:
原帖由 wade4040 於 2009-11-23 16:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492560&ptid=168797][/url]
玩玩下頭個2round 都冇問題
跟著入safe room load 板果到彈左應該down邊個
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168587&extra=page%3D1
引用:
原帖由 yuenwf1216 於 2009-11-23 16:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492600&ptid=168797][/url]
我唔係怪你...
但係較左08年都係彈
請儘快解決
方便遠端嗎 ?
引用:
原帖由 takeyo1234 於 2009-11-23 17:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492610&ptid=168797][/url]
我自己開場玩玩下就彈-.-
尋日都冇咩事
改日期即可 :handshake

咁我應該點做呢=.=???

請問
我玩左一陴就彈係唔係要轉日期?
玩完洗唔洗轉番=-=
點轉a_a

我個問題係  玩玩下會彈game

有冇解決方法??

引用:
原帖由 維他♥奶 於 2009-11-23 17:11 發表
請問
我玩左一陴就彈係唔係要轉日期?
玩完洗唔洗轉番=-=
點轉a_a
係window右下果度轉囉= ="

load 左片都係彈

佢話steam not run =_= (用左置頂個方法)

希望板主能夠遠助...
暫時只希望可以玩到單機 。
(已download及安裝vlan版l4d2 , steam , vlan )
steam validation rejected 及 Loading 之後彈 Game 問題 都試過 亦都改左年份去2008。
但係開單機set好哂野 , loading完入到去見到少少野就彈左出desktop。
msn :[email protected]    thanks so much!

=-=
d人set左密碼我close左
之後唔見左個menu既=-=

將l4d2放係
x:\Program Files\steam\steamapps
入面既話就應該可以解決見唔到埋既問題
不過你一定要開晒vlan同steam
如果唔係一樣睇唔到
得既講聲

彈左個視窗話Can't find background image materials/console/startup_loading.vtf
咁可以點搞

我e家係入到埸 玩唔夠30秒就跳出桌面+關遊戲
琴晚玩左幾關都無野 今日番到黎就係咁彈

PASS左
而且我入左vlan係區域到咩都見唔到
唉~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 wong5732 於 2009-11-23 17:27 發表

PASS左
而且我入左vlan係區域到咩都見唔到
唉~~
hi~ 我做哂
請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

都係冇場

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入

引用:
原帖由 感人屁股 於 2009-11-23 17:28 發表

hi~ 我做哂
請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

都係冇場

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser ...
冇錯
我做好曬以上既野

都係搵唔到

幫我遠端呀 loading係咁彈

發新話題