發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]
我係區域連線戈到見到有server入左去之後見到個人物就即彈....

我玩玩下 彈出桌面 =.= 隻game 無關 但係ho 死左係到=.=

以上4點我冇樣係.
我同朋友係打打下或者過關loading彈喎.
西瓜@o@™

引用:
原帖由 鋼鐵神兵BTX 於 2009-11-23 15:56 發表
以上4點我冇樣係.
我同朋友係打打下或者過關loading彈喎.
係 ..我同你一樣 ..問左版主佢冇回我-_-

我系玩玩下冇啦啦停左"之後彈game彈出桌面=__=
咁依個有冇解決方法嫁???

引用:
原帖由 light385 於 2009-11-23 15:51 發表
我係區域連線戈到見到有server入左去之後見到個人物就即彈....
引用:
原帖由 z19910223 於 2009-11-23 15:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492384&ptid=168797][/url]

係 ..我同你一樣 ..問左版主佢冇回我-_-
改日期, 改去2008

暫時得呢個方法最WORK

我個fd入到game 玩左唔夠3-4秒就藍畫面 hand機...有冇方法解決呢

我已經改左日期啦
但係都係彈game

引用:
原帖由 ling520hk 於 2009-11-23 16:04 發表
我個fd入到game 玩左唔夠3-4秒就藍畫面 hand機...有冇方法解決呢
藍畫面 ?

你個FD部機似係玩唔到隻GAME多過個主程式問題喎
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

叫你個FD上去TEST左部機玩唔玩到L4D2先

可吾可以答一答我果問題呀"eddle

引用:
原帖由 雞雞=] 於 2009-11-23 16:09 發表
可吾可以答一答我果問題呀"eddle
咁你都要話我知咩時候彈GA

一入GAME就彈 ? 入人場先彈?

多謝版主努力搞到咁耐
希望以後天下太平一齊係vLan玩l4d
p.s.錯別字,it is 抹殺 not 沒殺

我想問下呢
我玩對抗/戰役2-3分鐘就會彈
有無方法可以解決呢??唔該晒

我每次轉場都彈啵= =..做曬d解決方法

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 16:13 發表

咁你都要話我知咩時候彈GA

一入GAME就彈 ? 入人場先彈?
我講左啦=__="玩玩下牙ma!!玩左10-15分鐘就停系到"彈了!!!

發新話題