發新話題

暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

[Close]
引用:
原帖由 babe79 於 2009-11-23 14:57 發表
MSN:[email protected]  vlan版本問題係入單機時loading完彈番main steam validation rejected 試過打sv_lan1 都係唔ok   ,同時又試過1.5版 只玩到入油個個故事地圖但其他又係一loading完就彈番去desktop ...
你有無連區域連線 ? 即有無開vloader同入場先打sv_lan 1 ?

無開vloader打呢句無用
引用:
原帖由 CoLDLY。sky丨 於 2009-11-23 15:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492221&ptid=168797][/url]
救命-.-點解我彈機既問題好似冇人有咁
我而家係唔止彈機- -
我一入完場(即係完左讀取中)
就即彈!加重新啟動..(自動-.-)
好似電腦普通輕機咁
重複左個聲音幾次
就自己re呠左....
唔知咩事 ...
請問聲你部機之前玩唔玩到L4D1 ?
引用:
原帖由 乂野鬼乂 於 2009-11-23 15:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1492224&ptid=168797][/url]
[url=viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=168604&extra=page%3D1[/url] 同e個post 一樣問題
你呢個問題可能係揀錯網路連線(即官方內聯)既SERVER入 , 可以試呢個方法

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-11-23 15:10 發表

你有無連區域連線 ? 即有無開vloader同入場先打sv_lan 1 ?

無開vloader打呢句無用

請問聲你部機之前玩唔玩到L4D1 ?

你呢個問題可能係揀錯網路連線(即官方內聯)既SERVER入 , 可以試呢個方法

選項 > 多 ...
有試過...唔ok...我依家再試會cap相

引用:
原帖由 babe79 於 2009-11-23 15:11 發表

有試過...唔ok...我依家再試會cap相
你有無見到其他VLAN既場先 ? 若果無可能係防火牆/防毒令你連唔到入區域網路 , OK , 你CAP圖先

再唔得我開遠端幫你

引用:
原帖由 z19910223 於 2009-11-23 15:01 發表
請問,,如果係vlan開場或者入人地場..
每玩完一節就彈點解決到-0- 謝謝
我都係咁呀....點解決ar><

我用vlan版
玩玩下彈game + 藍screen
set左時間去22/10/09都係冇用

甘個好友在線果d 場我有係入5到

引用:
原帖由 kanie 於 2009-11-23 15:17 發表

我都係咁呀....點解決ar>
我都係咁x3  
一過關就彈game =.=
咁應該點樣整先!!!??

最緊要有心
整唔整到都冇咩所謂 最緊要係有做野
多謝+支持

改日期暫時未有彈既情況~~~~~

引用:
原帖由 zeroland500 於 2009-11-23 15:20 發表
我用vlan版
玩玩下彈game + 藍screen
set左時間去22/10/09都係冇用
彈GAME彈到藍SCREEN

似係你部腦有野撞左:L

入到STEAM 果邊D場 不過玩左陣就彈

eddie加油....我同老虎等緊你

引用:
原帖由 keloau 於 2009-11-23 15:38 發表
eddie加油....我同老虎等緊你
我都好想打機呀

入片都係彈,我1.5gb版.............................

引用:
原帖由 1‵S.L§J-Tam 於 2009-11-23 15:44 發表
入片都係彈,我1.5gb版.............................
呢到只會解決Vlan版所發生既問題 其他版 請離 無人會幫你

發新話題