發新話題

(解決) Loading 之後彈 Game 問題

[Close]
引用:
原帖由 benny25595 於 2009-11-23 11:28 發表

...呢個只係更新檔...唔係GAME黎...
覆蓋左有問題D檔案,換過D正常既...
明白了,replace左之後再話比大家知work 唔work...
已轉行玩steam版

都係彈,唔掂.                                                .
已轉行玩steam版

玩玩下都係彈..= =!!..

load完圖..仲玩左陣都冇事..但係玩玩下有個隊友幫我+hp..我即彈= =...

我做哂你講個d野 都係彈game =.=咁點 :'(

我用64BIT WIN7, 用你既方法之後都係彈左....

引用:
原帖由 jeffwong0422 於 2009-11-23 15:39 發表
我用64BIT WIN7, 用你既方法之後都係彈左....

我同你一樣os, 一樣又係彈彈彈

呢個方法的確可以解決loading果陣彈game問題   又可以入到人地個場玩   
但玩幾分鐘後就會彈GAME...(試左幾次都係咁)
本人用vista 32bit

依個堅work, 大家可以試!!!!!!!!!!!!!!!!!

load左片 咪都係彈=_=

我玩對抗彈左game- -

can join game, but 彈 when I playing
my os: win7 32bit

我想問差唔多裝完果陣佢最尾彈左個話咩458不是一個路徑...點搞

引用:
原帖由 hinpacca 於 2009-11-23 17:26 發表
我想問差唔多裝完果陣佢最尾彈左個話咩458不是一個路徑...點搞
無視IS OK

引用:
原帖由 BABY堯 於 2009-11-23 17:32 發表

無視IS OK
thx...咁我想問呢 點樣入對抗房?我睇極都係戰役既

發新話題