發新話題

玩唔到入!(更新時間修改器(有教學))

[Close]
用StartSmd果時彈左個Sream.exe(main exception):Unable to load library  Smd.dll
我應該點做?

都係唔得....我跟足你做...同埋改埋時間都係入左人地場...唔夠1分鐘就彈...係彈去桌面加自己關game...我要點做好...

有無人知點解我會咁ge? 之後佢會自動彈game..

其實我從來都無試過正常玩到...我係咁彈game有無人可以幫下我呀??唔該

我咩方法都試過...其實用咩日期先得嫁..可唔可以有人幫下我..我已經FOLLOW ALL STEPS TO 破解嫁喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我入到場 玩緊果時無啦啦彈回桌面 試左n次都係咁 可以點做?

我都係唔得啵...add埋我msn教我啦...

我唔得

我load完開頭動畫後彈話“No permissions to run left4dead2"咁點?

引用:
原帖由 M1Ng852 於 2009-11-26 17:26 發表
我load完開頭動畫後彈話“No permissions to run left4dead2"咁點?
你看唔到1#有解決方法咩= =?
引用:
原帖由 95123698 於 2009-11-26 01:24 發表
用StartSmd果時彈左個Sream.exe(main exception):Unable to load library  Smd.dll
我應該點做?
唔好只係拉smd.exe出來
解左出來既野放哂係steam資料夾就得

一入人場玩唔夠一陣都係彈...點整好呀....我用xp 架...

又試下呢個先...
搞左成個星期啦=.=搞極都係係LOADING彈GAME.................><

更新時間修改器

係第2個步驟就唔明拉
佢有2個left 4 dead 2既檔案

引用:
原帖由 死神。滅天 於 2009-11-26 20:26 發表
係第2個步驟就唔明拉
佢有2個left 4 dead 2既檔案
咁都唔明= =" ?

整完 最後都係彈game....
幾十秒就彈一次...

多謝版主!
其實我之前跟足你個方法都係彈game
之後我跟之前55331200大大話將日期改做2008年11月23日, 得左,冇再彈game,  唔該哂!!!

註:
我係借人steam account download 既L4D2 版, 我估vlan版都得
我入game前按"~"鍵, 打sv_lan 1, 唔知有冇幫助

入game果時彈左個error
無法找到程序輸入點AVIFileRelease
請問點搞?

發新話題