發新話題

玩唔到入!(更新時間修改器(有教學))

[Close]
我完左一場佢彈左出來

can you ran it 我爆哂燈=.=
rev 禁左

我次次smd 開steam
岩岩打左再試,唔得

add我msn吧>_<

最新報告:過左12點後23/11/2008都彈, 要較番24/11/2008

我出左個問題 , 我係頭先 姐係11月24日 既十點裝左game , 落左vlan patch 同undead , 入到game玩,唔彈好開心

但係依家 11月25日 上午1時12分 , 我再入game , 開場畫面完左>load機>menu . 係menu到即刻"冬"一聲彈番出去 無得玩 , 試過較番24號唔得-_-

有無辦法丫大大們?

ps. 我發現左一樣野 ,  我run 緊game既時候佢自動幫我將system時間tune去2009 10月29

玩了差不多3小時的連機...除了被kick之外(為何kick我...我没亂開槍呀囧"?)
都没再彈game了.....

補丁...是用 "left 4 dead 2 (解決彈game)"  <-- 這個補丁(但之前有用過4027,4031..)

之後時間改去2009 10 23..
開VLAN ->開steam->開game--->玩到
(防毒没關,防火牆 將l4d2 選做例外)

希望對各位暫時玩不到的朋友有些許幫助 (雖然我可不敢說明天,後天還能玩XD)

感謝各位板友,板主的熱心解答能令我盡情的玩了3小時   謝謝!

感謝真的有效喔!!不彈也可以進GAME

要有Steam先用得以上ge野?

引用:
原帖由 killer7982001 於 2009-11-25 17:02 發表
要有Steam先用得以上ge野?
唔想steam咪唔好dl vlan 版囉
引用:
原帖由 brianissac 於 2009-11-25 00:23 發表
can you ran it 我爆哂燈=.=
rev 禁左

我次次smd 開steam
岩岩打左再試,唔得

add我msn吧>_
ADD左啦

我跟足你咁做!!
但.....
我開StartSmd.bat--->我的遊戲---->按右鍵啟動L4d2 但左句

setup file 'gameinfo.txt'doesn't exist in subdirectory 'left4dead2'
Check your - game parameter or VCONFIG setting.

點解??

你msn係咩? 我add你啦,我見唔到你add我

THXTHXTHXTHXTHXTHXTHX

試左其他方法咁耐, 一試這個, 得左~~~~!!!!

give u a kiss

玩左幾分鍾彈左應該dl邊個補丁?

我一開始玩到but off左隻game 想開返 禁startsmd 佢彈一彈出黎就關左 唔知點開steam...help plz
就咁開steam 都係開唔到

玩玩下冇啦啦彈 磁碟機中沒有磁碟,比我禁重試/取消/確定....但禁完都係狂彈...點解決??

發新話題