發新話題

玩唔到入!(更新時間修改器(有教學))

[Close]
引用:
原帖由 brianissac 於 2009-11-24 21:02 發表
咁入場即彈呢?? 我跟足左而已set埋2008-11-23 都係彈
1.彈出房,冇error
2.彈game,冇error
3.彈出房,有error
4.彈game,有error
係點樣?

第2 , 我load完入左去郁左一兩下就彈左

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-11-24 21:08 發表
第2 , 我load完入左去郁左一兩下就彈左
試試重dl
1.開始做起
仲有set時間2008-11-23
如果你係24號破解既就

即係重新下載 再跟著你個方法做?

仲有呢,,你舊個檔仲有用,我load完唔會彈 都係靠你個舊檔

哎..係 仲有呢,彈完出黎 個steam話叫你更新 跟著又話係最新版= =''

可唔可以遠端幫下我,唔該! [email protected]

[img]http://www.ipve.com/bbs/[/img]點正啊
我想知啊thanks!e

次次都玩幾分鍾就彈.........

禁玩左幾分鐘就斷線係咩原因??
佢話斷線……

引用:
原帖由 sy433482 於 2009-11-24 21:27 發表
點正啊
我想知啊thanks!e
更新一下顯卡
仲有去can you run it
試下pass 唔 pass
引用:
原帖由 brianissac 於 2009-11-24 21:11 發表
即係重新下載 再跟著你個方法做?

仲有呢,,你舊個檔仲有用,我load完唔會彈 都係靠你個舊檔

哎..係 仲有呢,彈完出黎 個steam話叫你更新 跟著又話係最新版= =''

可唔可以遠端幫下我,唔該! [email protected] ...
要更新steam要關左steam先
2. del steam.cfg
3. 開steam
4. 等佢更新
5. 更新完關steam
6. 破解steam
仲唔得先add你

推推,,得阻,,thz樓主

DOWN 個個 left 4 dead 2 同原本個 left4dead2 個名唔同...係就咁擺定要覆蓋左佢呀

唔該晒樓主~set到23/11/2008真係冇彈啦~

引用:
原帖由 yiudavid 於 2009-11-24 23:05 發表
DOWN 個個 left 4 dead 2 同原本個 left4dead2 個名唔同...係就咁 擺定覆蓋要覆蓋左佢呀
覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋覆蓋

改時間真係work!

都係唔得...

P.S.個post置頂左點解要推-口-

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-11-24 23:53 發表
都係唔得...

P.S.個post置頂左點解要推-口-
囧....有冇上can you run it 度試下玩唔玩到?
仲有 有冇按rev?
仲有
有冇用smd開steam?
有冇打sv_lan 1

發新話題