發新話題

安裝了防彈GAME那個但

[Close]

安裝了防彈GAME那個但

我裝左防近身武器彈GAME果個但都係會彈咁點算

-.-放錯位置估計

c:\game\Left 4 Dead 2\left4dead2\bin

如果你冇改位置既話..

可能是開了STEAM

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-11-21 15:33 發表
-.-放錯位置估計

c:\game\Left 4 Dead 2\left4dead2\bin

如果你冇改位置既話..
C:\game\Left 4 Dead 2\bin 應該無放左??

3樓的 不是要開了STEAM先玩到架咩??

引用:
原帖由 白河※小鳥 於 2009-11-21 15:42 發表

C:\game\Left 4 Dead 2\bin 應該無放左??

錯位置

係Left 4 Dead 2\Left 4 Dead 2\BIN

引用:
原帖由 白河※小鳥 於 2009-11-21 15:42 發表

你破解左steam咪唔駛開steam玩lo=.=

我2個方法都用曬

唔開STEAM 開場 下載埋都係彈....

引用:
原帖由 白河※小鳥 於 2009-11-21 16:09 發表
我2個方法都用曬

唔開STEAM 開場 下載埋都係彈....
你係下載左邊個防彈?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

新出左果VLAN版 呢家連將BOOMER汁掟TANK都彈...

引用:
原帖由 白河※小鳥 於 2009-11-21 16:15 發表
新出左果VLAN版 呢家連將BOOMER汁掟TANK都彈...
VLAN..版仍未推出..

引用:
原帖由 白河※小鳥 於 2009-11-21 16:15 發表
VLAN..版仍未推出..

如閣下仲係彈GAME不如重新DL過

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167050&extra=page%3D1

此版本巳經全解決好

係1.5G果個 發現在係爆頭先彈....

我就係DOWN呢個..../....

1.5版本 都有分2個版本架= =..

一個1.5 係冇修改彈GAME問題

一個1.5 係有修改彈GAME問題

我用呢個版本完全冇問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係一樣的 你果粒種同我DOWN果個一樣

發新話題