發新話題

2009-11-23更新;;最終修正補丁 1.5GB完整硬碟版 安裝教學 +Q&A

[Close]
重新dl過1,5gb果個

client.dll <有冇人可以上載?THX,要l4d2本身果個唔係坊間果個

樓主,搞左我好耐..一直都見唔到場-.-"打哂你SV_LAN,重又重裝過...單機玩唔怕彈,版本係4001,我係DL1.5GB既...但係都係見唔到場LOR

我而家入到game 但係 無槍聲 無人聲 有無人知點搞

點解我一LOADING完就會彈既-.-
依足程式做喇啵...

我都係阿...load完就彈 再唔係就話我未開steam 但係我一定開左囉 重用左果個StartSmd黎開架

玩果時d 槍聲好細聲
正常?

引用:
原帖由 spe05093 於 2009-11-21 16:52 發表
client.dll  
我比你.........
附件度
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 bbb22 於 2009-11-21 16:52 發表
重新dl過1,5gb果個
我重新dl重新on 都唔得呀 比008果個我喇-_- 唔該

引用:
原帖由 plo455265 於 2009-11-21 16:54 發表
樓主,搞左我好耐..一直都見唔到場-.-"打哂你SV_LAN,重又重裝過...單機玩唔怕彈,版本係4001,我係DL1.5GB既...但係都係見唔到場LOR
左下角唔見場?? 會唔會vlan未入區 同 個區冇人開?

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 17:16 發表
我重新dl重新on 都唔得呀 比008果個我喇-_- 唔該
安裝果度? 我比唔到你...佢壓縮左係個安裝程式度

引用:
原帖由 天道總司 於 2009-11-21 16:57 發表
我而家入到game 但係 無槍聲 無人聲 有無人知點搞
係選項度睇下

引用:
原帖由 hth15 於 2009-11-21 16:59 發表
點解我一LOADING完就會彈既-.-
依足程式做喇啵...
睇q&a...................

我都係左下角唔見場,,,,我部機vista 1.gb版本.入哂vlan區.  但係我開場成功.就係見唔到人地d場.,幫幫手唔該!

引用:
原帖由 sanzo123 於 2009-11-21 17:09 發表
我都係阿...load完就彈 再唔係就話我未開steam 但係我一定開左囉 重用左果個StartSmd黎開架
情況完成一樣 囧""

發新話題