發新話題

2009-11-23更新;;最終修正補丁 1.5GB完整硬碟版 安裝教學 +Q&A

[Close]

2009-11-23更新;;最終修正補丁 1.5GB完整硬碟版 安裝教學 +Q&A

呢個POST教你一步一步
走入L4D2世界

1) 下載 完整硬碟版 1.5GB高壓縮
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167050&extra=page%3D1

下載後見到

2) 請按 L4D2ALI213 按指示安裝

3)下載破解檔 (最終修正補丁4031 Final版本)
轉自其他論壇
引用:
安裝前確定:

1.未裝過任何補丁

2.補丁內的檔案必須一個一個覆蓋,不要整個檔案覆蓋

3.
務必跟足步驟

安裝步驟:
1.將4031 Final 補丁並覆蓋 Left 4 Dead 2
2.將4031+NOST.rar補丁並覆蓋 Left 4 Dead 2,解壓後執行(雙擊) Install.reg
3.將4031免彈Client.dll 補丁覆蓋 left4dead2\bin目錄下 Client.dll
4.將日期較至10月29日(重要)
5.雙擊rev.ini入面改名
6.按reloader.exe進入遊戲(免steam)
***務必跟足步驟***

已測試行為:
近武(不彈)
witch(不彈)
射spitter(不彈)
最後一關0/13(中亭)
電鋸(不彈)
屍群突襲(不彈)
修正所有章最後一關(不會狂出屍群突襲/Tank)
版本為最新4031

4in1下載點:
sendspace
rayfile
4) 把破解檔解壓縮

5) 跟上面步驟做

6) 按reloader.exe進入遊戲(免steam)

Q&A 二樓

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Q&A

1)  LOAD完GAME之後 彈左句 steam validation rejected ?

選項  -->  鍵盤/滑鼠  -->  允許使用開發人員命令列  -->  轉做己啓用
跟住禁 "~" 唔洗咁住SHIFT

就 按下"~" 鍵 然後打
sv_lan 1  跟住按ENTER
2)玩玩下彈囧?
系統日期(2008-10-29 / 2008/2009-10-22/29) 確保下載左最新補丁(上面)
3) 開GAME流程
按 revLoader.exe 開Game

4)洗唔洗更新其他野?

我冇更新其他野都玩到 照上面既指示

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

根本就可以唔洗用Steam 都得既!!!
做咩夾硬講到要用steam
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

個破解檔係邊到down?

個破解檔係邊到down????

引用:
原帖由 victor06 於 2009-11-21 15:07 發表
根本就可以唔洗用Steam 都得既!!!
做咩夾硬講到要用steam
開L4D2果時會彈野出黎

引用:
原帖由 bbb22 於 2009-11-21 15:11 發表

開L4D2果時會彈野出黎
係今日先有人咁lo我想講.......
我咁耐都唔洗開個steam 出泥......
琴日同人連機玩到
只係差過關既bug ja ma
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-11-21 15:15 發表

係今日先有人咁lo我想講.......
我咁耐都唔洗開個steam 出泥......
琴日同人連機玩到
只係差過關既bug ja ma
前日我已經係咁

其實開game過程係點?
係米
1.開vlan.
2.開steam
3.去個file度開game?

個程式係米最新?睇post話要更新,如果吾係睇吾到人地既場(vlan)

引用:
原帖由 tatwahui 於 2009-11-21 15:19 發表
其實開game過程係點?
係米
1.開vlan.
2.開steam
3.去個file度開game?

個程式係米最新?睇post話要更新,如果吾係睇吾到人地既場(vlan)
3) 開GAME流程
StartSmd.bat 開Steam 登入
    開vlan
        係left 4 dead 2 目錄下  按left 4 dead 2.exe開game
            enjoy
*唔洗更新

咁好既野唔好比佢沉

點解我入左vLan-->l4d2 02都搵唔到ser既..我D fd都話搵到喎

我跟全黎做 彈game囉,沒錯我係禁到exe入去,但係入唔到目錄

唔得wo
        係left 4 dead 2 目錄下  按left 4 dead 2.exe開game
佢話我 未開既.我開左la wo

引用:
原帖由 Mr.銘 於 2009-11-21 16:02 發表
唔得wo
佢話我 未開既.我開左la wo
未開STEAM?

開STEAM.................

發新話題