發新話題

[19-11-09]Left 4 Dead2 完整硬碟版 1.5GB高壓縮 (解決近身武器問題)

[Close]
連唔連到的???

黎個我裝唔到-  -"" 無計!!!

經常彈機...........

引用:
原帖由 chung798 於 2009-11-19 18:04 發表
我岩岩就唔用都得既,唔知你地用唔用啦,我就冇用既..
因為我未裝steam 所以5知玩5玩到 0.0
因為我之前l4d + steam 一次過 del曬

玩住先囉  唔洗錢 係咁上下嫁啦 無得要求咁多!!!
只可以 希望 大陸既同包 快d 整個完美版啦=.=

超正常
咩事都冇,近戰都唔會彈

引用:
原帖由 kenzung2003 於 2009-11-19 18:11 發表
玩住先囉  唔洗錢 係咁上下嫁啦 無得要求咁多!!!
只可以 希望 大陸既同包 快d 整個完美版啦=.=
唔唔......
同感

唔知係未我既問題....我一用近戰武器打c 就會彈機-.-

引用:
原帖由 kenzung2003 於 2009-11-19 17:27 發表
要破解steam!!!
之後 就咁 開返個 steam 之後 開game 你會見到 steam 開既場 入去就ok!!!!
用STEAM開場玩到,甘做咩要去VLAN玩?

多謝晒分享先.
安裝緊.^_^"!

唔得呀
狂彈game- -

引用:
原帖由 plkstanley 於 2009-11-19 18:17 發表

用STEAM開場玩到,甘做咩要去VLAN玩?
就係現在vlan 連唔到果d no dvd 既人  但係玩到steam 咁玩住先囉 =.=

引用:
原帖由 kenzung2003 於 2009-11-19 18:28 發表

就係現在vlan 連唔到果d no dvd 既人  但係玩到steam 咁玩住先囉 =.=
steam個度多5多場??
點樣破解ar?教我= =

引用:
原帖由 plkstanley 於 2009-11-19 18:31 發表

steam個度多5多場??
點樣破解ar?教我= =
down左呢個野裝完就玩得的了...
steam個到唔知多唔多,我玩緊vlan,vlan有2x個場,全部單機-.-好運既咪可能搵到唔係單機囉-.-
我玩左兩場唔係單機,連線既=.=場場玩到一半都斷線-.-

w0w 用槍都彈機..... 都係等完全版算....

發新話題