發新話題

[19-11-09]Left 4 Dead2 完整硬碟版 1.5GB高壓縮 (解決近身武器問題)

[Close]
我試左~`不過一用日本刀就彈game~~點解ge?= =

引用:
原帖由 Reborn云_PakJ 於 2009-11-19 15:00 發表
我試左~`不過一用日本刀就彈game~~點解ge?= =
未試過
咁多野叫我點試哂=.='''
比D時間我
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

已證實近身武器會彈出 by游俠 有無人試緊酷派

我無放在steamapps\common
亦無開steam
記著改日期(我10月29日)
否則彈(STEAM彈目錄

係一用近身就彈~~其他都冇咩野~~

回復 48# 的帖子

我只玩連
完全無此問題
(話說我無用過那CRACK.DAT , 直接開LAUNCHER

用緊window xp sp3
我將l4d2放埋入steam個common個file度,無彈game,又可VLAN連線 (前提是我用緊既的是1.5gb硬盤版) 同l4d1做法一樣

vlan連線都係要開住steam
仍然彈game既人應該要等更完美的破解

引用:
原帖由 Icey0812 於 2009-11-19 15:16 發表
我只玩連
完全無此問題
(話說我無用過那CRACK.DAT , 直接開LAUNCHER
x2

用斧頭冇彈...其他未試...
save house都過唔到..滅團

我都玩到 不果我有3個問題想問問

我入vlan ser連線同人玩 但係入到game佢話steam ser黎 姐係我用緊steam定係vlan?

2.我用近身打2,3下冇咩事 但係一多人或者狂禁攻擊就彈係咩事@@?係咪個個都係咁?

3.大家係咪裝完咩都唔洗搞就玩?

引用:
原帖由 victor06 於 2009-11-19 14:43 發表

我無遇到lee個問題
只係建立伺服器會死機
研究當中~~
我用1.5g果个  同人玩戰役 入去果關實唔彈 果場之后果關尾段就彈
試左三次都係咁  另外用近身打小丑我必彈  再另外另外- -用近身彈既機会高d
再者 將Left 4 Dead 2 file放入 steam度又冇咁易彈喎

呢个係我1點 玩到宜家測 試得來

THC!!!!!!!!!!!!!!

回復 54# 的帖子

1. 其實是VLAN
2.我無事
3.係

引用:
原帖由 eric2monster 於 2009-11-19 15:59 發表

我用1.5g果个  同人玩戰役 入去果關實唔彈 果場之后果關尾段就彈
試左三次都係咁  另外用近身打小丑我必彈  再另外另外- -用近身彈既機会高d
再者 將Left 4 Dead 2 file放入 steam度又冇咁易彈喎

呢个係我1點 玩 ...
另外唔知改日期會唔會都彈game  定話冇咁易彈   
等待各位米奇測試報告

都係彈game 問題 :Q

多謝呀><
但係由7GB幾壓縮到1.5GB真係冇問題??

發新話題