發新話題

有冇一個插件係令隊友立即重新/加血

[Close]

有冇一個插件係令隊友立即重新/加血

上網搵過都無

冇見過喎
:L :L :L

冇~
不過可以自己整
沒有

唔明你既意思
重新姐係復活??(依個我話比你聽~係有既)
加血唔明波 :L

引用:
原帖由 steven12 於 2009-11-1 21:29 發表
唔明你既意思
重新姐係復活??(依個我話比你聽~係有既)
加血唔明波 :L
姐係隊友死左立即復活(唔駛等人開門救佢)

加血咪見到隊友紅血唔駛用first aid kit 加血

引用:
原帖由 pii 於 2009-11-1 21:59 發表

姐係隊友死左立即復活(唔駛等人開門救佢)

加血咪見到隊友紅血唔駛用first aid kit 加血
自動化應該冇...

引用:
原帖由 22029205 於 2009-11-1 22:01 發表

自動化應該冇...
無插件嗎

唔洗開門救人個個係有既
不過要admin整先得
如果好似你咁死左自動復
咁樣死左又復死左又復
玩黎都冇咩意思啦

引用:
原帖由 steven12 於 2009-11-1 22:54 發表
唔洗開門救人個個係有既
不過要admin整先得
如果好似你咁死左自動復
咁樣死左又復死左又復
玩黎都冇咩意思啦
要用sv_cheats 1??

下面有個admin復活玩家既插件

解壓後將2個file全放到 steam/steamapps/common/left4dead/left4dead/addons/sourcemod入面

PS:先設置admin  就會係admin既選單入面出現

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你要咁既插件
其實開無限血仲直接

引用:
原帖由 sohim528 於 2009-11-2 19:00 發表
下面有個admin復活玩家既插件

解壓後將2個file全放到 steam/steamapps/common/left4dead/left4dead/addons/sourcemod入面

PS:先設置admin  就會係admin既選單入面出現
Please remove this attachment now!
or else you will get ban on Source Mod Plug-in Translate Forum.

發新話題