28 12
發新話題

[閒聊] 大家鐘意睇咩動漫

[Close]

大家鐘意睇咩動漫

大家鐘意睇咩動漫呀..
我個人就比較喜歡火影
因為本人喜歡忍者he.he
ME[毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒毒]嗎?

火影死神海賊王我都快聽厭了……人人都追麼囧。打算等完再看……
新番在追11EYES和天降之物。。正在補的有零之使魔和SOUL還有麻幌女僕
最近想追又懶的追的有犬夜叉。。順便一提對獵人啥時候連載已經絕望了(淚目
http://www.huizu100.com/空白=4935

喜洋洋與灰太狼 ok??

正在追天降之物同鋼鍊fa中..   天降之物個個各有萌點 so gd
YUI*FlowerFlower*

近日正在翻看所有的經典鋼彈巨著
還有鋼鍊FA 死神 家庭教師
晚一些會看11EYES 跟 海貓鳴泣之時

忘了加CLAMP大新出的 小鳩(已出到第四話

引用:
原帖由 KaM.s 於 2009-11-1 16:56 發表
大家鐘意睇咩動漫呀..
我個人就比較喜歡火影
因為本人喜歡忍者he.he
咁你唔睇忍者亂太郎?

火影依類咁多集= =  唔岩我睇
個人喜歡較短   廿幾三十集就夠
依家新番無咩野睇  只係11 eyes  學生會的一存....
仲有睇夏番既涼宮..海貓..加奈日記...化物語...

入正題....我中意睇後宮動畫
わーはー そーなのか?

火影

我就最鍾意 <0之使魔>
因為好好睇haha

天降之物 正

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2009-11-1 17:05 發表
火影死神海賊王我都快聽厭了……人人都追麼囧。打算等完再看……
新番在追11EYES和天降之物。。正在補的有零之使魔和SOUL還有麻幌女僕
最近想追又懶的追的有犬夜叉。。順便一提對獵人啥時候連載已經絕望了(淚目 ...
天降之物好搞野=.=

天降之物無咩興趣....對那個巨乳無興趣
わーはー そーなのか?

引用:
原帖由 小奈々 於 2009-11-1 18:52 發表
天降之物無咩興趣....對巨乳無興趣
我第一集已經有睇啦=.=

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-11-1 18:53 發表

我第一集已經有睇啦=.=
算啦   對果個巨乳無愛
わーはー そーなのか?