發新話題

(未解決)白畫面問題

[Close]

(未解決)白畫面問題

dw左L4D.入game有d部份白色左.玩吾到
之後fd話我個版舊.我更新到3986(新手包)
但刀係吾得.有咩方法解決

吾係咩-.-"
頂置post個L4D主程式係咪最新.吾洗再更新?

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-27 22:52 發表

當然要再更新....你個介面真係舊介面黎,你根本未更...
咁請問更新係更新手包定老手包- -

今日我重dw左L4D.更新埋.steam話我L4D既flim太散.要重組.之後又話我要更新版本
入左去刀係白畫面lo

樓上話禁[~]睇到版本
但我禁左就係咁既畫面....

我FD同我一樣.但佢玩到- -!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 16:31 發表

張video卡問題 =.= 你可以入game set視訊果d最低嗎 ?

之前又係有一個會員又係你咁既問題, 無得搞除左換左張viedo卡

不過就算set最低你預左都lag ga la ...... 愛莫能助 ...
set吾到野- -"白畫面 = =

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 16:33 發表

一download落黎已經係咁 ?? 係咪用我地置頂果個主程式先 ?
55.更新埋新手包

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-10-29 07:59 發表
因為我都係用8500GT 玩緊上網戈個測試都係罕紅色 不過都有7X FPS 架

等我比D私人珍藏你試下啦

COPY 個autoexec.cfg (請移玉眼及玉指到附件下載) 去 X:\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg ...
跟住開Steam 我的遊戲戈渡對住個Left 4 Dead 按右鍵->內容

跟住COPY-w 640 -console -novid -refresh 120 -heapsize 1048576 -high -noforcemaccel -noforcemparms -noipx -nojoy -serverbrowser  去目標戈渡

我冇目標戈行野既- -?

點解我吾同你既- -"版本不同- -?

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-10-30 11:48 發表
你新增非steam 遊戲戈渡個圖我冇比你架因為戈個一睇就明所以冇整到圖比你 我戈個係整左之後按內容ge圖黎

你用win 7 ? 定係用windows blinds ? windows X 出個仿WIN7 戈個? ...
windows Xp 出個仿WIN7

發新話題