29 12
發新話題

(未解決)白畫面問題

[Close]

(未解決)白畫面問題

dw左L4D.入game有d部份白色左.玩吾到
之後fd話我個版舊.我更新到3986(新手包)
但刀係吾得.有咩方法解決

回復 1# 的帖子

睇個背景都知你個版本超舊,未升到3986,你升錯左la. 重裝

吾係咩-.-"
頂置post個L4D主程式係咪最新.吾洗再更新?

引用:
原帖由 tsang2309 於 2009-10-27 22:39 發表
吾係咩-.-"
頂置post個L4D主程式係咪最新.吾洗再更新?
當然要再更新....你個介面真係舊介面黎,你根本未更...

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-27 22:52 發表

當然要再更新....你個介面真係舊介面黎,你根本未更...
咁請問更新係更新手包定老手包- -

梗係新手包啦,你唔知自己乜野VERSION既話,入到GAME禁`,然後打VERSION就知道了

今日我重dw左L4D.更新埋.steam話我L4D既flim太散.要重組.之後又話我要更新版本
入左去刀係白畫面lo

樓上話禁[~]睇到版本
但我禁左就係咁既畫面....

引用:
原帖由 tsang2309 於 2009-10-28 15:13 發表
今日我重dw左L4D.更新埋.steam話我L4D既flim太散.要重組.之後又話我要更新版本
入左去刀係白畫面lo

樓上話禁[~]睇到版本
但我禁左就係咁既畫面....
http://farm4.static.flickr.com/3502/4052454094_396237875f_o.j ...
會唔會係根本你部電腦玩唔到l4d呢 ? =.=
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

test左先, post個結果上黎我地幫你睇睇(cap圖)

我FD同我一樣.但佢玩到- -!

引用:
原帖由 tsang2309 於 2009-10-28 16:00 發表
我FD同我一樣.但佢玩到- -!

嘩 =.= 你剩係post呢格比我睇有咩用

我要的是下面咁樣

因為要睇你個配置有無問題, so, 好似下面咁cap一幅比我睇睇先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tsang2309 於 2009-10-28 16:22 發表

張video卡問題 =.= 你可以入game set視訊果d最低嗎 ?

之前又係有一個會員又係你咁既問題, 無得搞除左換左張viedo卡

不過就算set最低你預左都lag ga la ...... 愛莫能助

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 16:31 發表

張video卡問題 =.= 你可以入game set視訊果d最低嗎 ?

之前又係有一個會員又係你咁既問題, 無得搞除左換左張viedo卡

不過就算set最低你預左都lag ga la ...... 愛莫能助 ...
set吾到野- -"白畫面 = =

引用:
原帖由 tsang2309 於 2009-10-28 16:32 發表

set吾到野- -"白畫面 = =
一download落黎已經係咁 ?? 係咪用我地置頂果個主程式先 ?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 16:33 發表

一download落黎已經係咁 ?? 係咪用我地置頂果個主程式先 ?
55.更新埋新手包

29 12
發新話題