19 12
發新話題

我想問11月15日出左left 4 dead 2 咁會唔會有vlan ser?

[Close]

我想問11月15日出左left 4 dead 2 咁會唔會有vlan ser?

幾時會出到vlan ser有..同ma會唔會有

vlan講左話唔會出l4d2 ser啦-,-
唉 今次只可以玩單人(吹水的)

引用:
原帖由 炭燒杏仁餅 於 2009-10-27 19:59 發表
唉 今次只可以玩單人
買正板囉~~ :lol

玩正餅

配正餅 有連線?/???????????????

做咩唔會有L4D2 SER ,咁我會係GARENA到玩ONLINE..(如果得)

沒有ser

沒ser我買黎做咩...

就算唔開,去其他SER,一樣連到囉
2樓你邊X忽到睇到VLAN唔開 L4D2 SER
請說明,唔該

引用:
原帖由 炭燒杏仁餅 於 2009-10-27 19:59 發表
唉 今次只可以玩單人
他話不可以~~~仲有點樣可以連???唔該~~

引用:
唉 今次只可以玩單人
唔係呀-_-
我點同fd連呀

用番l4d 原本d ser lor,應該都用到既.
已轉行玩steam版

我無記錯的話好似係17號先出,有錯請更正,小弟近排比較慒

引用:
唉 今次只可以玩單人
vlan幾時有話唔出=_=?
冇乜留意到有講過

我吹下水渣 其實vlan無講過

引用:
原帖由 炭燒杏仁餅 於 2009-10-28 07:07 發表
我吹下水渣 其實vlan無講過
騙我呢d無知小孩 咁本身個個steam係邊到單??please

引用:
原帖由 kaiyu3206 於 2009-10-28 07:22 發表

騙我呢d無知小孩 咁本身個個steam係邊到單??please
放心啦 l4d2出既就會有人放steam架啦

19 12
發新話題