發新話題

CoOL團隊就今次事件的詳細交代

[Close]
引用:
原帖由 SIy_228 於 2009-10-27 22:13 發表

我原以為 龍大 見得1個代槍 先格開外恩
點知原來事態嚴重
幾個都幫人打

引用:
原帖由 CoOLWiND_ 於 2009-10-27 16:49 發表
經過幾日的徹查,對於龍大就Nif請槍事件秉公處理是值得贊賞,令人佩服的,作為受害人之一,能夠還我清白固然重要,但希望事件...
呢句唔係好明~~~受害人同埋清白?

成團認晒請槍.

都可以厚顏無恥咁打落去.

琴晚仲成班人洗vlan.串vlan屈你地.   

點知而家自己7晒.   就開post 交代.  

仲要係認衰既交代.   

相比流星k. 見你地嘈到咁.  做1次醜人.平息你班垃圾.  

點知你地7完. 都仲有面打落去.    你地cool團.  

真係輸打羸要.   狗到pk.  比你打就天下太平.

查到你有問題就係到發小朋友皮氣.  真係好笑

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-27 20:18 發表
接納  CoOLWiND_ 及 CoOLNiC 所講, 決定讓 CoOL 團可以繼續比賽.
下回合開始無論請人代打或代人打, 將不會有任何特赦, 希望大家注意.
只覺得咁樣做對冇代打冇請槍,

有代打有請槍既隊伍都很不公平~

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-10-27 23:07 發表
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
紅字為笑點
最清楚係你啦

睇下#28. coolwind話-.-
仲有我團員仲唔係成團

而精k 份人. 19子要面.  肯開post認低威. 你真係估佢真心

引用:
原帖由 手然YiN 於 2009-10-27 23:07 發表
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
你知條柒咩
管理員決定左結果係點 就點架啦
件事都平息左,你又想挑起罵戰 ?

引用:
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
我就唔信精k會自己出黎認錯,最起碼我覺得有人叫佢出黎佢先認掛

引用:
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
人地嘈個個係NIF VS 讓我打敗你  你都唔知頭唔知路就唔好加把口入黎拉唔該!真係想...(睇完你回復第一個反應)

你說的-[成團認晒請槍]是什么意思?我們團隊完全沒有請過任何人幫打過任何團戰,

但卻開過分身團隊和曾經幫過其他團隊代打過比賽,所以我們才就這一點公開認錯....

還有,你這個-[洗vlan.串vlan屈你地.]NIF那件事之外,VLAN完全沒有冤枉我們,

我們的確有幫打過比賽,起初我們的確有人不奮和激動..為何那麼熱心的只追查了我們團隊呢?

當知道了我們代打就要取消比賽資格,但其他的團隊有做過相同的行為,卻沒有任何事情發生,

所以,我們才做出了一些過激,不智的行為~後來我們都發覺如果要抽光有代打/請槍的團隊是沒有可能的,

知道了vlan各管理員的困難之處,所以我才嘗試和管理員交代清楚事情的種種經過,希望能有更好的解決方法...

即是希望得到原諒~

最後...做錯事了為何不[認衰]?難道要好像蠻牛般如何都不肯認錯嗎?做錯了就要永遠得不到寬恕嗎?

流星k英勇地出來認錯,解決事件,就算當初怎樣也好,我們都會原諒他,

你沒有聽說過人與人之間的關係是由寬恕開始建立的嗎?

對於勇於認錯的人,你為什么還要使用[19子]來形容他?

其中令到我十分奮怒的-[平息你班垃圾.]我媽媽都沒說我垃圾,你的垃圾從何得來的?

現在CoOL團隊有幸能回來比賽,你卻來惡意中傷,到底是誰[狗到pk.]呢?

CooL~NiC

酷團~

引用:
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
我覺得你是把事件沒搞清楚 屈只是 我們團隊 肥展跟coolwind問題
cool團團隊是分身 問題 當然 團員犯錯 團長要出來說話這個正常

還有請槍問題如果要說就要由報名300隊說起 我敢保證 不會有7隊這麼少
只是不想花時間去查個清楚

假設你當團長你/團員做錯了 不開貼跟其他團隊交代???什麼都不說?

你說話很過份  還要使用紅字(你用紅字跟老師道歉 看看會不會罰你留堂)
希望你可以跟cool團道歉

是非只在時勢,公道不在人心 @@代打 請槍合法化  哈哈

HEY GUYS!~
龍大都有左決定
大家都打得呢個比賽
點解唔尊重龍大決定
仲係度嘈3嘈4?
好好做番自己本份
打番自己比賽
呢件事都係徘徊係幾個團之間既事
唔關事既你 係要踢人出局先安樂??
係咪應該告一段落呢?
日日咁嘈好開心咩??
龍大搞個比賽 做每個決定都要俾你地反對
咁不如 俾埋龍大果位你坐
你去決定??

yylove成功引出久違的帥哥

引用:
成團認晒請槍.

仲要係認衰既交代.   

點 ...
堅認同一半以上,我唔講驚得罪人姐

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-10-28 11:44 發表
HEY GUYS!~
龍大都有左決定
大家都打得呢個比賽
點解唔尊重龍大決定
仲係度嘈3嘈4?
好好做番自己本份
打番自己比賽
呢件事都係徘徊係幾個團之間既事
唔關事既你 係要踢人出局先安樂??
係咪應該告一段落呢?
日日咁嘈 ...
夠sm

發新話題