發新話題

總結

[Close]
引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2009-10-27 20:03 發表
龍大剩系針住nif果邊查,公平何在?!
幫香煙打團的只有流星_k一人?!
其他呢?!
e+吾系我想將星願拉埋落水,而系覺得好吾公平...
nif取消資格,星願就冇事?!
一系就2邊都冇事,打落去,如果吾系明顯系龍大偏幫某一邊,明顯吾 ...
你到依家都未明
我地個場比賽 系雙雙否決
絕對5系因為我個場比賽 去gg nif同cool

引用:
原帖由 五殤║飯囝 於 2009-10-27 20:07 發表
    退出信長   我20lv ac 你1日搞到我0 lv 我以後玩什麼?
u788     學me家下專升分身   家下分身刀8lv   

引用:
原帖由 牙_輝 於 2009-10-27 20:27 發表
你到依家都未明
我地個場比賽 系雙雙否決
絕對5系因為個場比賽 去gg nif同cool
1個人去gg nif同cool
好強大阿e_e
點打滅團阿.等解團喇我地

回復 31# 的帖子

我明,但如果吾系有d人輸左系到亂咁嘈...
我吾相信會比人知囉...
難道龍大每一場比賽都查得那麼清楚?!
咁我相信就吾會發生咁多請槍or代打既事件啦...
仲有流星_k開個post say個sor就可以冇事?!
咁系咪jboy果d開個post say個sor就可以冇事照打比賽先?.?
be豬-3-

算啦.吾想再係依件事到嘈,等滅團戰埋.全部野解決

以和為貴呢4個字 根本5應該系你口中說出來
好似自己乜都知咁wor

都唔明關你呢個路人甲乙丙乜事
完左件事出來打幾句廢話博崆位
最緊要係你完完全全唔干涉在內,比乜鬼個人感想?
仲有,由ace件事到而家vlan件事,你根本就係一個2,3流角色
學人走出來扮主角?訓醒未?你出聲前都要諗下憑乜講呢d野
輪唔輪到你講呢d野,所干涉既所有人都已經逐漸開post講清楚
事件都已告一段落,可能你覺得呢個時間係汁死雞,博出位
可能借呢件事來提升自己既地位,就算技術不足,知名度低
都可能識返幾個有頭有面既人
你呢個做法真係令到人地好反感
最大既不滿既就係,你呢個總結帶出乜野結論
退一步諗,你有乜資格為呢件事作出總結?
你清楚香煙同五殤2既關係咩?
你清楚流星k同nif既關係咩?
你清楚超級版主死肥老蕭佢做既野為呢件事帶來咩後果咩?
名已經衰過人,政治又唔識呢句野由你把口講出來真係失禮死人
好衰從來只係個人感覺,你呢d2,3流角色覺得衰影響到人地都覺得衰咩?
而政治唔通你又覺得你好過佢?如果你真係有腦呀就唔會打呢篇垃圾出來啦
冇料扮4條

回復 34# 的帖子

流星_K好似話過有同龍之振雄講過開第2隊打

講完都唔會再去星願打啦

而且佢果隊已經取消左資格啦

到而家都未知發生咩事,一尾話星願點解無取消資格, 真係要gdgd你

引用:
原帖由 zxc0071028 於 2009-10-27 17:32 發表

+1  d人係甘話vlan吾得.線路吾好.ggx比vlan好之類 但大家念一念 台灣ggx出左幾年?vlan出左幾多年?作為一個平台.vlan已經香港第1平台 人地用人良苦幫你地搞比賽 要既吾係你地吵架 鬧呢個邊個 所要既係鼓勵 支持 我相 ...
首先多謝你支持我先
ggx開左係好耐...但係e家vlan已經比之前好左好多..家陣vlan都唔收錢比你地玩 都唔明d玩家 ....
控得好就無讚 控唔好就係到吊人 家陣人地老馮開個比賽比我地?
自己諗下lo

kei123意見好中肯
十分同意..
路人甲乙丙你有乜資格學人講偉論

引用:
原帖由 kei123 於 2009-10-28 13:50 發表
都唔明關你呢個路人甲乙丙乜事
完左件事出來打幾句廢話博崆位
最緊要係你完完全全唔干涉在內,比乜鬼個人感想?
仲有,由ace件事到而家vlan件事,你根本就係一個2,3流角色
學人走出來扮主角?訓醒未?你出聲前都要諗下憑乜 ...
1. 我唔係博出位,呢個係你個人主觀想法;
2. 冇俾感想,就算有,都係合理,唔干涉事件唔代表可以無感想,美國打伊克拉都有好多唔干涉既人俾感想;
3. 我無扮主角,我亦都唔係主角,你太睇得起我啦;
4. 批評係唔需要資格,係需要道埋,如果我批評人係無資格,咁你批評我都無資格;
5. 「死肥老蕭」呢個名衰係客觀事實;
6. 其他果d都係0 point既人身攻擊,我無謂多言;
7. 管理員都開始出黎對我既言論作出對抗性反駁,再嘈落去對我無數著

潛水~~88

回復 38# 的帖子

咁我想問下你流星_k個ac團隊系咪星願的?.?
be豬-3-

"死肥老蕭"呢個名真係唔多好聽
ps.只屬客觀個人意見

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2009-10-28 20:55 發表
咁我想問下你流星_k個ac團隊系咪星願的?.?
................

咁佢有冇打到     假設佢打左即係有2隊比賽資格 點會咁笨柒同管理員講阿

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-10-28 21:46 發表

................

咁佢有冇打到     假設佢打左即係有2隊比賽資格 點會咁笨柒同管理員講阿
因為佢本人會做呢樣野

發新話題