發新話題

總結

[Close]
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-10-27 16:39 發表

粗口你地認為有助事件嗎???
不是說說粗口是正確 是說扣說粗口既人既分 幫助不大

依定龍大都做左呢個決定
大家只好服眾吧

引用:
原帖由 LocoRoco_viZ 於 2009-10-27 16:40 發表

不是說說粗口是正確 是說扣說粗口既人既分 幫助不大
唔出手,情況衹會嚴重落去.... 不懂自律仲要怪人,....

vlan搞個比賽出黎係為開心姐
人地為我地係咁搵讚助商...
正如唔知邊個果句...
vlan搞得好有無人讚??
搞得差就比人@$%^
有無諗下人地惑受.....
家陣都唔收錢....
完.

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-10-27 17:04 發表

唔出手,情況衹會嚴重落去.... 不懂自律仲要怪人,....
出手要睇情況~你明唔明呀
天怒人怨既時間再加把口等同火上加油
三管都未做野~幾時到你呢個超級版主空降過黎??
你係想表現自己,定覺得你既能力係高過三管?

做人既野,安守本份啦
話你係教精你咋

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-27 17:19 發表

做人既野,安守本份啦
話你係教精你咋 ...
我覺肥佬版主對呢件事
並冇做錯到   身為版主見到有呢d事發生係有義務去做野

原來你咁有勢力,失敬,失敬...

引用:
原帖由 沁殤_小月 於 2009-10-27 17:14 發表
vlan搞個比賽出黎係為開心姐
人地為我地係咁搵讚助商...
正如唔知邊個果句...
vlan搞得好有無人讚??
搞得差就比人@$%^
有無諗下人地惑受.....
家陣都唔收錢....
完. ...
+1  d人係甘話vlan吾得.線路吾好.ggx比vlan好之類 但大家念一念 台灣ggx出左幾年?vlan出左幾多年?作為一個平台.vlan已經香港第1平台 人地用人良苦幫你地搞比賽 要既吾係你地吵架 鬧呢個邊個 所要既係鼓勵 支持 我相信 vlan一定步步高升 比賽一次比一次搞得好!終有日超ggx趕浩方

好似係兩面d人都有請.吾好講到得我地

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-10-27 17:28 發表

我覺肥佬版主對呢件事
並冇做錯到   身為版主見到有呢d事發生係有義務去做野
唔好怪佢,佢唔知超版係有咁既權力處理,...

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-10-27 17:19 發表

天怒人怨既時間再加把口等同火上加油

做人既野,安守本份啦
話你係教精你咋 ...
超級版主係有權見到有任何犯規情況下而作出扣分
這是我援權的

你有咩本份或權力去質擬佢地所做既野?
你用咩身份去教精人?

回復 24# 的帖子

冇錯,2邊都有請,但你地輸左先爆對面呢樣野衰,你明吾明?!
你第1場贏左果陣,又知我地有請槍,吾直接同龍大講,等到輸左後尾2場先講?!
be豬-3-

回復 11# 的帖子

龍大剩系針住nif果邊查,公平何在?!
幫香煙打團的只有流星_k一人?!
其他呢?!
e+吾系我想將星願拉埋落水,而系覺得好吾公平...
nif取消資格,星願就冇事?!
一系就2邊都冇事,打落去,如果吾系明顯系龍大偏幫某一邊,明顯吾公平

be豬-3-

退出信長   我20lv ac 你1日搞到我0 lv 我以後玩什麼?

回復 29# 的帖子

仲要吹到冇團?!
wow
be豬-3-

發新話題