發新話題

所有6lv 職業save 分享(根本上幾level都升到)更新!

[Close]

所有6lv 職業save 分享(根本上幾level都升到)更新!

我自己用修改器(gm8)改的save
另外我提一點 因為我係改EXP為9999999999=1000.0M 所以根本上一出7lv 以上 都會自己升去7lv UP
p.s level EXP高於1000.0M 例外

更新27/10
今日用左d時間終於搵到醫療兵的碼(用左6個鐘)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂一頂上去先
suggest 用 all 5 炸6

all6 lv 醫0lv 醫最多人用&最有用 ...
all5 lv 炸6lv 啱用 感謝樓主分享
其實整唔整到全職all6 lv 呢 ?

引用:
原帖由 goldx 於 2009-10-26 20:52 發表
all6 lv 醫0lv 醫最多人用&最有用 ...
all5 lv 炸6lv 啱用 感謝樓主分享
其實整唔整到全職all6 lv 呢 ?
佢地研究緊,用住呢個all 5 爆6 先

因為醫兵要online先做到 but修改器唔可以係online 改
另外kf d兵升級係用K(三個零),M(6個0) 黎寫
一定要係全數字黎改 so 唔可以5lv=>6lv 一定要0lv=>6lv

引用:
原帖由 yuchunho1 於 2009-10-26 21:03 發表
因為醫兵要online先做到 but修改器唔可以係online 改
另外kf d兵升級係用K(三個零),M(6個0) 黎寫
唔係全數字 so 唔可以5lv=>6lv 一定要0lv=>6lv
辛苦樓主了

nice楼主-。-

谢谢楼主分享

谢谢楼主分享,辛苦啦

gm8是改到醫療兵的 = =
gm8你不熟用?

引用:
原帖由 o無o名o 於 2009-10-27 08:39 發表
gm8你不熟用?
可以的話,希望您可以分享真正的全6lv save,謝謝

等我放係置頂個post到先~~~~~~~~

引用:
原帖由 o無o名o 於 2009-10-27 08:39 發表
gm8你不熟用?
係改到的
but 要搵原碼
我對原碼唔熟悉
我要搵好奈 我怕搵得黎 人地都出左

我的全職業5LV已過時了 傷心=[
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=134358&;highlight=%E5%85%A8%E8%81%B7%E6%A5 %AD

``

Vlan论坛好东东真多!谢谢楼主分享!!

發新話題