發新話題

all 4 dead 問題

[Close]

all 4 dead 問題

如果我強制生產tank咁個紅圈d字會唔會俾其他玩家見到
玩家禁"~"又會否看到

另外點解我kick/處死唔到其他玩家(無反應)
我有set "abcdefghijklmnopqrst"權限

謝謝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第1問題 : 玩家會否看到字句 答:係會見到的 (玩家見唔見到都可以設定)
第2問題 :點解我kick/處死唔到其他玩家(無反應) 答: 請查看使用功能時控制台的字眼

引用:
原帖由 sai2020 於 2009-10-26 22:09 發表
第1問題 : 玩家會否看到字句 答:係會見到的 (玩家見唔見到都可以設定)
第2問題 :點解我kick/處死唔到其他玩家(無反應) 答: 請查看使用功能時控制台的字眼 ...
1. 可唔可以唔show句野出黎/玩家查唔到
2. 姐係點.....我係新手唔識@@
thx

看不到admin建立tank等等的訊息
在C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg\sourcemod裡的plugin.all4dead-uf.cfg將a4d_notify_players "0" 改成 0

引用:
原帖由 sgafa 於 2009-10-26 23:35 發表
看不到admin建立tank等等的訊息
在C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg\sourcemod裡的plugin.all4dead-uf.cfg將a4d_notify_players "0" 改成 0
thx...但可否整到禁"~"都顯示唔到

各位好心幫下我好嗎
定係點都會見到= =

引用:
原帖由 hoisapchai 於 2009-10-28 21:00 發表
各位好心幫下我好嗎
定係點都會見到= =
首先你個ALL 4 DEAD其實可以DL中文版, 咁你會無搵得咁辛苦 =.=

其次, 閂操作指令我就係咁樣閂既

至於按~人地睇唔睇到你真係要搵人試試先知

你話KICK唔到人 =.= 我真係未見過呢個問題  睇下其他人幫唔幫到你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 22:09 發表

首先你個ALL 4 DEAD其實可以DL中文版, 咁你會無搵得咁辛苦 =.=

其次, 閂操作指令我就係咁樣閂既

至於按~人地睇唔睇到你真係要搵人試試先知

你話KICK唔到人 =.= 我真係未見過呢個問 ...
多謝你牙
但我係置頂帖只搵到英文版
可提供中文版下載嗎

引用:
原帖由 hoisapchai 於 2009-10-28 23:03 發表
多謝你牙
但我係置頂帖只搵到英文版
可提供中文版下載嗎
我pm你吧ok?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-28 23:05 發表

我pm你吧ok?
再有咩唔明直接搵你好嗎

發新話題