發新話題

無場...

[Close]

無場...

我已經入左lvan.steam..更新左最新版本..
唔知點解都系無好友ser果d場..
點可以解決
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你右下角咁多場話冇場?

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-24 09:43 發表
你右下角咁多場話冇場?
果d steam場黎..
我想玩既系.好友ser.
入左vlan都系無場

乜你更新左咁耐都仲未知佢個好友轉左去右下角?

個場用中文架喎 唔通steam場有中文場?

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-24 10:39 發表
乜你更新左咁耐都仲未知佢個好友轉左去右下角?

個場用中文架喎 唔通steam場有中文場?
好似2個唔同嫁啵..之前都系分左steam同好友場..
開場打中文.唔系打nxxx"xxxxxx"就轉到咩..

你都識講之前啦靚仔 仲有外國人會用中文開ser??
講咁多野都冇用,你自己禁入去乜都清楚曬

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-24 11:10 發表
你都識講之前啦靚仔 仲有外國人會用中文開ser??
講咁多野都冇用,你自己禁入去乜都清楚曬
係咪改左版之後會變左咁?
咁可能我太耐無玩.唔知steam同好友ser合埋.

回復 7# 的帖子

煩唔煩d呀=.=咁你入唔入到去呀?咩steam同好友ser合埋呀?
自己入下去咪知lo,區域網絡同網際網絡點合埋呀?
你有冇見過d game係咁嫁?
咁好既問題你都問得出既???
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-24 12:08 發表
煩唔煩d呀=.=咁你入唔入到去呀?咩steam同好友ser合埋呀?
自己入下去咪知lo,區域網絡同網際網絡點合埋呀?
你有冇見過d game係咁嫁?
咁好既問題你都問得出既??? ...
我以前玩果陣丫 入鬼左steam 入埋vlan 2舊野都唔一樣既
點鬼知呢家系玩steam果舊姐.
大佬.你無玩咁耐 唔同左問下都唔得?

回復 9# 的帖子

大佬,你自己唔識試下咩?自己試下都唔得?
MyNameIs

發新話題