發新話題

火箭boomer

[Close]

火箭boomer

[youtube]_LfjEIJSgRE[/youtube]
個人反應:
喂, 得wo 呢招work wo

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-24 06:26 發表
_LfjEIJSgRE
個人反應:
喂, 得wo 呢招work wo
其實呢招系vlan一大部份老手都已經識用

不過缺點其實好明顯,因為高手大部份1秒時間內已經聽到聲

你系空中已經死亡,所以都係要睇情況黎用

最好有隊友幫手cover,令對手冇咁容易知道boomer系邊

而且你錯區,幫你搬返

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-24 06:51 發表

其實呢招系vlan一大部份老手都已經識用

不過缺點其實好明顯,因為高手大部份1秒時間內已經聽到聲

你系空中已經死亡,所以都係要睇情況黎用

最好有隊友幫手cover,令對手冇咁容易知道boomer系邊

而且你錯區,幫 ...
我小玩vlan 我唔知

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-10-24 08:00 發表

我小玩vlan 我唔知
其實就算唔係vlan,外國正版ser都好多人一早識e招
佢地叫開rocket boomer,但係對住高手,被空中擊落率極高
隨非你有第二樣野分散高手們既注意力
btw,old news

點正嫁? =--
好強大

邊忽似火箭

好正下wa  不過我知有e招   e招可以打new手

估唔到自殺都可以咁強勁啊~~~~

Queen Dont Stop Me Now

係咪空中(味re)重生就可以落地唔爆?

佢係利用感染者未重生果時個速度跳,然後重生
因為跳會維持速度,同埋跳起係可以重生
咁就造成正常boomer唔應該有既速度咁降落

hunter上左bommer身

好狂野

boomer原來可以跳禁遠...我成日以為佢肥,跳唔遠

最後果到我笑左
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

發新話題